Carousel hot news

EURO 2016. Lucescu e rezervat înainte de Budapesta: “Nu-mi dau seama care este valoarea jucătorilor noştri momentan pentru că mulţi nu joacă”

EURO 2016. Înaintea unui meci atît de important cum este cel cu Ungaria, de vineri, ora 21:45, la Budapesta, nici Mircea Lucescu nu putea rămîne indiferent, chiar dacă a declinat de mai multe ori...
Autor: Silviu Ghering | 01.09.2015 | 10:34
EURO 2016. Lucescu e rezervat înainte de Budapesta:

EURO 2016. Înaintea unui meci atît de important cum este cel cu Ungaria, de vineri, ora 21:45, la Budapesta, nici Mircea Lucescu nu putea rămîne indiferent, chiar dacă a declinat de mai multe ori ofertele de a reveni pe banca tehnică a echipei naţionale.

EURO 2016. Torje a venit SUPĂRAT: „Nu am nici o PROBLEMĂ medicală!”

EURO 2016. “Să sperăm că vor reuşi, în primul rînd, să nu piardă acolo, la Budapesta. Îi îmbrăţişez şi le doresc din tot sufletul baftă”, a spus Mircea Lucescu la o televiziune de sport.

EURO 2016. ATAC la „General”: „MAI SÎNT şi ALŢI jucători în lot care nu au jucat”

EURO 2016. “Am încredere în fotbalul românesc. Naţionala României este alcătuită de valoarea jucătorilor la momentul respectiv. Nu-mi dau seama care este exact valoarea jucătorilor noştri în acest moment, pentru că mulţi nu joacă”

DINAMO. La loc comanda! Negoiţă nu mai vinde „la prima ofertă”. Ce jucător „plînge”!

EURO 2016. “Situaţia în care ne aflăm este consecinţa faptului că a dispărut fotbalul din foarte multe regiuni importante ale ţării, care aveau tradiţie, furnizoare de jucători de înaltă clasă. Acum, pentru toţi conducătorii de club e mult mai uşor să aducă jucători din străinătate, costă mai puţin”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!