Carousel hot news

EURO 2016. Chiricheş este dorit în continuare la Tottenham: “Avem nevoie de el!”

EURO 2016. Jucătorul lui Tottenham, Christian Eriksen a vorbit despre Vlad Chiricheş şi spune că acesta este un om cu picioarele pe pămînt şi îşi doreşte să rămînă în continuare colegi...
Autor: Iuliana Spirache | 16.11.2014 | 14:05

EURO 2016. Jucătorul lui Tottenham, Christian Eriksen a vorbit despre Vlad Chiricheş şi spune că acesta este un om cu picioarele pe pămînt şi îşi doreşte să rămînă în continuare colegi de echipă.

“Chiricheş e un băiat bun, cu picioarele pe pămînt şi cu care se poate vorbi uşor. A avut puţin ghinion, nu a jucat foarte mult şi cred că ar vrea să facă, aşa cum ar vrea oricine în locul lui. Nu am vorbit cu el despre transferuri. Eu mi-aş dori să rămînă la Tottenham. Toată lumea îşi doreşte, pentru că e un băiat foarte bun. Sper să rămînă”, a spus Eriksen pentru Digisport.

EURO 2016. Fostul jucător al lui Ajax a vorbit şi despre  România-Irlanda de Nord, “România este o echipă puternică. Am văzut rezumatul meciului cu Irlanda de Nord şi am văzut că au făcut un joc foarte bun”, a mai spus fostul jucător al lui Ajax Amsterdam.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!