ADVERTISEMENT
Carousel hot news

EURO 2016. Aşa putem învinge Franţa: “Să nu le arătăm mai mult respect decît trebuie!”

EURO 2016. Daniel Isăilă, unul dintre colaboratorii lui Anghel Iordănescu, a declarat că “tricolorii” nu trebuie să arate adversarilor mai mult respect decît ar merita. Antrenorul a mai...
Autor: Răzvan Scarlat | 28.03.2016 | 18:33
EURO 2016. Aşa putem învinge Franţa:

EURO 2016. Daniel Isăilă, unul dintre colaboratorii lui Anghel Iordănescu, a declarat că “tricolorii” nu trebuie să arate adversarilor mai mult respect decît ar merita. Antrenorul a mai precizat că trebuie să jucăm la victorie partida cu Franţa de la turneul final.

ADVERTISEMENT

“Jucătorii au respectat planul tactic foarte bine. Eram conştienţi că nu vom putea avea posesia. Dar chiar şi aşa, pînă la urmă, am avut ocaziile mari ale partidei. Este devreme să discutăm despre meciul cu Franţa pentru că nu ştim ce jucători vom avea la dispoziţie. Vom studia adversarul şi vom aborda planul tactic. Spania a avut posesie 72 la sută, era greu să ne impunem. Trebuie să ne facem tactica în funcţie de adversar.

Mentalul este foarte important. Nu trebuie să ne mai respectăm adversarii mai mult decît trebuie. Aici cred eu că este problema. Dacă vom pregăti meciul cu Franţa la un egal, nu vom avea nici o şansă. Este foarte important să tragem cît mai mult la poartă. Pentru că altfel nu poţi înscrie.

ADVERTISEMENT

Stanciu este un tip echilibrat, cu bun simţ şi nu cred că o va lua razna. Este foarte important cum îl vom creşte, cum îl vom integra”, a spus Isăilă la un post de televiziune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!