Fotbal intern

EURO 2016. FOTO. Au plecat în Franţa, la patru ace!

EURO 2016. Echipa naţională a României a decolat spre Franţa în această dimineaţă, îmbrăcaţi la patru ace. De la ora locală 18:30, „tricolorii” vor efectua şi primul antrenament pe...
05.06.2016 | 10:38
EURO 2016 FOTO Au plecat in Franta la patru ace

EURO 2016. Echipa naţională a României a decolat spre Franţa în această dimineaţă, îmbrăcaţi la patru ace. De la ora locală 18:30, „tricolorii” vor efectua şi primul antrenament pe „Stade Intercommunal du Servois”. România se va pregăti astfel pentru meciul de deschidere al Campionatului European, cînd vor întîlni ţara gazdă a turneului, Franţa, vineri, de la ora 22:00. Toate cele 51 de partide ale turneului final le puteţi vedea cu Telekom TV pe canalele Dolce Sport.

“Am plecat spre Franţa. Sper să ne întoarcem cît mai tarziu! Hai, România”, a scris Chipciu, în timp ce Gabi Torje a ţinut să amintească un citat al regretatului Muhammad Ali: “Dacă visele tale nu te sperie, nu sînt suficient de mari!”

În Franţa, cu accidentaţi

EURO 2016. Din păcate, “tricolorii” au probleme de lot înaintea marelui meci, cu Franţa. Denis Alibec a venit la naţională cu probleme la mînă, Chiricheş are şi el uşoare probleme fizice, motiv pentru care a fost menajat înaintea ultimului test, cîştigat de români împotriva Georgiei, cu scorul de 5-1.

Doar la Dolce Sport pot fi urmărite toate cele 51 de meciuri ale UEFA Euro 2016

Pe lista accidentaţilor s-a trecut şi Florin Andone, după ce şi-a fracturat un deget în meciul cu georgienii, iar acum s-a deplasat în Franţa cu un ghips uriaş la mîna. Ulterior, lista a fost completată de închizătorul Ovidiu Hoban, care are şi el o problemă la mînă.

“Tata” Puiu, temător

EURO 2016. Problemele medicale ale jucătorilor care au ajuns în Franţa nu-i dau pace lui Anghel Iordănescu. Selecţionerul a părăsit Capitala cu emoţii şi cu gîndul la jucătorii care-i sînt indisponibili, cel puţin pentru moment.

“Plecăm cu amintirea frumoasă de la ultimul meci al echipei noastre naţionale, cu acea caldură cu care publicul şi suporterii echipei naţionale şi-au luat la revedere de la noi. Pentru noi, seara cu Georgia înseamnă enorm de mult. Sîntem încrezători în posibilităţile noastre. Nu avem vedete dar avem un grup unit, care îşi doreşte performanţă.

Doar la Dolce Sport pot fi urmărite toate cele 51 de meciuri ale UEFA Euro 2016

Avem şi cîteva probleme de sănătate, mă refer la două cazuri speciale, Alibec şi Florin Andone, precum şi problemele mai putin majore pe care le au Chiricheş şi Hoban. Mi-e greu să vă dau un răspuns ferm, din ce ne-a spus Colina eu spun că nu vor fi probleme şi vor putea juca cu mîna protejată. La sosirea noastră în Franţa, medicul turneului se va pronunţa. E clar că românii vor ieşi în stradă de data asta datorită băieţilor, de fericire bineînţeles”, a spus Anghel Iordănescu la plecarea din România.

Lotul României:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)
Fundaşi: Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheş (SSC Napoli), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moţi (Ludogorets), Răzvan Raţ (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo)

Mijlocaşi: Mihai Pintilii (FC Steaua Bucureşti), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Andrei Prepeliţă (Ludogorets), Adrian Popa (FC Steaua Bucureşti), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Chipciu (FC Steaua Bucureşti), Nicolae Stanciu (FC Steaua Bucureşti), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad)

Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra).

Şi nu uitaţi: Toate cele 51 de partide ale turneului final le puteţi vedea cu Telekom TV pe canalele Dolce Sport.

Programul României la turneul final

10 iunie, ora locală 21:00 (22:00 ora României)
Franţa – România / Stade de France

15 iunie, ora locală 18:00 (19:00 ora României)
România – Elveţia / Parc des Princes

19 iunie, ora locală 21:00 (22:00 ora României)
România – Albania / Parc Olympique Lyonnais

Sursa foto: GSP.ro

51… de meciuri se joacă la Euro 2016, toate transmise în direct de Dolce Sport