Fotbal international

EURO 2016. Nu ne cunosc! Ce GAFĂ au făcut francezii!

După victoria cu 3-0 din amicalul cu Scoţia, francezii au vorbit despre meciul cu România, care se va disputa pe 10 iunie, de la ora 22:00. Aceştia simt o oarecare presiune înainte de startul...
Autor: Claudiu Melinte | 06.06.2016 | 12:45
EURO 2016. Nu ne cunosc! Ce GAFĂ au făcut francezii!

După victoria cu 3-0 din amicalul cu Scoţia, francezii au vorbit despre meciul cu România, care se va disputa pe 10 iunie, de la ora 22:00. Aceştia simt o oarecare presiune înainte de startul Euro 2016 şi spun că vor lua în serios meciul cu România, cu toate că unii dintre ei nu cunosc prea bine lotul alor noştri…Toate cele 51 de partide ale turneului final le puteţi vedea cu Telekom TV pe canalele Dolce Sport.

Giroud n-are habar de vîrsta ”tricolorilor”

Olivier Giroud a dat dovadă de o oarecare ignoranţă. Mai exact, atacantul lui Arsenal a spus despre lotul României că este unul tînăr. Nu e deloc aşa. Naţionala României are una dintre cele mai mari medii de vîrstă de la Euro, de 28,7 ani!

“Bineînţeles, vom studia această echipă a României care e tînără şi talentată. Deci vom lua foarte în serios acest meci pentru că de cele mai multe ori, primul meci este foarte important. Sîntem în Franţa, sîntem gazde! Aşteptările sînt enorme şi va fi mai multă presiune, dar trebuie să gestionăm asta aşa cum trebuie”

Doar la Dolce Sport pot fi urmărite toate cele 51 de meciuri ale UEFA Euro 2016

Laurent Koscielny, fundaşul lui Arsenal, crede că partida cu România va fi una mult mai complicată decît pare la prima vedere: “Va fi un meci complicat, este şi primul al turneului, deci este foarte important să obţinem o victorie. Jucăm şi acasă, speranţele sînt mari, la fel şi presiunea. Dar sîntem conştienţi de calităţile noastre şi vom da totul pentru victorie”

Secretul francezilor: ”Jocul colectiv”

Blaise Matuidi a fost unul dintre cei mai entuziaşti oameni ai Franţei: “Vom aborda competiţia cu mult entuziasm şi nu ne este frică de nimeni”

Doar la Dolce Sport pot fi urmărite toate cele 51 de meciuri ale UEFA Euro 2016

Dimitri Payet este de părere că jocul colectiv este punctul forte al francezilor: “Ştim că publicul nostru aşteaptă mult. Sîntem acasă şi trebuie să mulţumim fanii, cîştigînd meciul. Am văzut şi cu Scoţia, cei care vin de pe bancă sunt buni. Am mai spus-o, o competiţie ca aceasta nu se câştigă în 11, ci în 23. Avem nevoie de toată lumea. Va fi oboseală, vor fi probleme fizice, deci dacă sîntem uniţi, putem ajunge departe”

Şi nu uitaţi: Toate cele 51 de partide ale turneului final le puteţi vedea cu Telekom TV pe canalele Dolce Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!