Cele mai citite

EURO 2016. Georgievski s-a BĂTUT cu un coleg şi a fost exclus din lotul Macedoniei!

EURO 2016. Fostul stelist Daniel Georgievski a fost exclus din lotul Macedoniei înainte de meciul cu Slvacia, din cadrul preliminariilor Euro 2016. Jucătorul de origine australiană s-a luat la...
14.11.2014 | 19:10
EURO 2016. Georgievski s-a BĂTUT cu un coleg şi a fost exclus din lotul Macedoniei!
ADVERTISEMENT

EURO 2016. Fostul stelist Daniel Georgievski a fost exclus din lotul Macedoniei înainte de meciul cu Slvacia, din cadrul preliminariilor Euro 2016. Jucătorul de origine australiană s-a luat la harţă în timpul unui atrenament cu Jahovic, iar selecţionerul echipei a decis să-i trimită pe amîndoi acasă.

EURO 2016. “Cu o zi înainte de partida de calificare la Euro 2016, contra Slovaciei, atmosfera la naţionala Macedoniei a fost alterată serios. Bosko Gjurovski a decis ca Georgievski şi Jahovic să fie excluşi din lot, după ultimul antrenament la care au participat. Cei doi s-au contrat serios, după o intrare periculoasă, şi totul era la un pas să degenereze. Fotbaliştii s-au înjurat şi au fost cu greu despărţiţi de colegi”, scriu jurnalişti din Macedonia.

EURO 2016. elecţionerul Gjurovski este strict în ceea ce priveşte disciplina elevilor săi: “Noi nu tolerăm indisciplina. Sunt doi jucători importanţi pentru naţională, dar respectul şi liniştea la echipă sunt prioritare. Trebuie să înveţe că astfel de atitudine nu este permisă la un asemenea nivel şi să fie un exemplu pentru alţii: oricine va păţi la fel dacă se ajunge la o situaţie similară”, a spus selecţionerul Macedoniei.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri