Fotbal international

EURO 2016. Vezi URNELE turneului final! Cu cine poate juca România

UPDATE, 17 noiembrie, ora 23:44 / Suedia şi Ucraina sînt ultimele două echipe calificate la turneul final din Franţa. S-au stabilit cele 24 de echipe care vor participa la Euro 2016....
18.11.2015 | 00:04
EURO 2016 Vezi URNELE turneului final Cu cine poate juca Romania

UPDATE, 17 noiembrie, ora 23:44 / Suedia şi Ucraina sînt ultimele două echipe calificate la turneul final din Franţa. S-au stabilit cele 24 de echipe care vor participa la Euro 2016.

Tragerea la sorţi va avea loc pe data de 12 decembrie.

Urnele:

ld

Urna 1: Spania, Germania, Anglia, Portugalia, Belgia

Urna 2: Italia, Rusia, Elveţia, Austria, Croaţia, Ucraina

Urna 3: Cehia, Suedia, Polonia, România, Slovacia, Ungaria

Urna 4: Turcia, Irlanda, Islanda, Ţara Galilor, Albania, Irlanda de Nord

Grupă ACCESIBILĂ

Portugalia

Rusia

România

Albania

Grupă DIFICILĂ:

Germania

Italia

România

Turcia

********************************************

UPDATE, 17 noiembrie, ora 21:00 / Ne pregătim de ultimele două meciuri de baraj din preliminarii. Ucraina are şanse mari după 2-0 în tur cu Slovenia, în timp ce meciul Danemarca – Suedia se anunţă infernal după 1-2 în tur.

LIVE SCORE

Danemarca – Suedia 2-2 (Poulsen 82, Vestergaard 90+1 / Ibrahimovic 19, 76) VEZI VIDEO AICI

 

da

Slovenia – Ucraina 1-1 (Cesar 11 / Yarmolenko 90+8) VEZI VIDEO AICI

 

ucr

UPDATE / Eliminarea Bosniei a urcat Ungaria în urna a 3-a de la Euro 2016. În acest caz, România şi Ungaria nu se vor putea întîlni în faza grupelor.

****************************************

Irlanda se califică la EURO 2016 după ce a trecut de Bosnia cu 3-1 la general. Walters a reuşit o “dublă” pentru echipa sa în victoria, 2-0 de la Dublin. E a doua calificare la rînd pentru Irlanda la Campionatul European.

IRLANDA – BOSNIA 2-0 (Walters 25, 71)

FINAL DE MECI

Min. 71: GOOOOOOOL Irlanda! Walters face dubla şi Irlanda e ca şi calificată la Euro

Start în repriza secundă! PAUZĂ! Irlanda are 1-0 la pauză, 2-1 la general, însă trebuie să fie atentă. Un gol al bosniacilor ar egala situaţia la general. Min. 25: GOOOOOOOOOOOOL Irlanda! Walters marchează din penalty

Start de meci!

Echipele de start:

dladl

UPDATE 16 noiembrie, ora 20:00 / În această seară de la ora 21:45 are loc unul dintre cele mai echilibrate meciuri de baraj pentru calificarea la Euro 2016. Irlanda şi Bosnia au încheiat la egalitate în tur, 1-1 la Zenica. Returul de la Dublin o are ca favorită pe Irlanda, care joacă foarte bine pe teren propriu. 

***************************************************************

Ungaria merge la EURO 2016! Maghiarii s-au calificat la turneul final după ce au trecut cu 3-1 la general de Norvegia, 1-0 în deplasare şi 2-1 acasă. Ungaria terminase pe locul trei grupa din care a făcut parte şi România. Ultima participare a maghiarilor la EURO a fost în 1972, de atunci trecând nu mai puţin de 44 de ani!

Luni se joacă returul următorului meci de baraj, Irlanda – Bosnia. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

VEZI MAI JOS TOATE GOLURILE DIN MECIURILE DE BARAJ PENTRU EURO 2016

REZULTAT

UNGARIA – NORVEGIA 2-1 (Priskin 14, Henriksen 83 aut. / Henriksen 87) VEZI VIDEO

Final de meci! Ungaria s-a calificat la EURO 2016.

Min. 87: GOOOL NORVEGIA! După 177 de minute de joc, nordicii reuşeşc să înscrie în poarta ungurilor. Prea tîrziu însă pentru a mai obţine calificarea.

Min. 83: GOOOOL UNGARIA! Maghiarii sînt calificaţi la EURO 2016! Autogolul lui Henriksen le asigură vecinilor noştri prezenţa în Franţa anul viitor.

Min. 14: GOOOL UNGARIA! Maghiarii deschide scorul prin Priskin şi sînt aproape de o calificare la EURO. Vecinii noştri nu au mai reuşit o prezenţă la un European de 44 de ani!

Min. 1: Dzsudzsak a trimis primul şut pe poartă, în prima fază a meciului.

A început meciul!

ECHIPELE DE START

ceeasdadas

UPDATE / Duminică, de la ora 21:45, începe primul meci din returul barajelor, între Ungaria şi Norvegia. În tur, ungurii s-au impus cu 1-0.

REZULTAT

Suedia – Danemarca 2-1 (Forsberg 45, Ibrahimovic 50 / Jorgensen 80) VEZI VIDEO

GOOOL DANEMARCA! Jorgensen înscrie golul care reintroduce Danemarca în calculele calificării!

GOOOL SUEDIA! Zlatan Ibrahimovic înscrie golul prin care naţionala sa îşi dublează avantajul.

GOOOL SUEDIA! Forsberg deschide scorul în ultimul minut al primei reprize.

Berg putea deschide scorul în minutul 30, însă şutul său trece pe lîngă poartă.

A început meciul!

UPDATE / La ora 21:45 începe duelul dintre Suedia şi Danemarca. Echipele de start:

suedia danemarca

UPDATE / Astăzi se joacă ultimele două meciuri din barajul pentru EURO 2016. 

UCRAINA – SLOVENIA 2-0 (Iarmolenko 22, Seleznyov 54) VEZI VIDEO

Final de meci!

GOOOL UCRAINA! Seleznyov a înscris golul doi în minutul 54!

A început repriza secundă!

Pauză!

GOOOL UCRAINA! Iarmolenko a înscris cu un şut din interiorul careului în minutul 22.

A început meciul.

ECHIPELE DE START

ucraina slovena

 

*********************************************************************

Bosnia şi Irlanda au terminat la egalitate al doilea meci de baraj pentru EURO 2016, scor 1-1. Repriza secundă s-a jucat pe o ceaţă deranjanză, care a făcut imposibil de urmărit jocul. Golurile au fost înscrise de Dzeko, respectiv Brady. Joi, în primul meci, Ungaria a bătut cu 1-0 în Norvegia. Sîmbătă se joacă Ucraina – Slovenia şi Suedia – Danemarca.

REZULTAT

Bosnia – Irlanda 1-1 (Dzeko 85 / Brady 82)

Final de meci! Calificarea se decide în Irlanda, peste trei zile.

GOOOL BOSNIA! Dzeko egalează la doar trei minute după ce irlandezii au deschis scorul.

GOOOL IRLANDA! Brady înscrie!

Ceaţa a coborît deasupra terenului şi vizibilitatea este foarte redusă.

A început partea secundă.

Finalul primei reprize!

După 19 minute, jocul este foarte echilibrat, ambele echipe fiind mai preocupate de apărare decît de atac.

Bosnia a avut prima ocazie de gol, în minutul 3, prin Dzeko.

A început meciul!

UPDATE / Vineri, de la ora 21:45, începe duelul dintre Bosnia şi Irlanda, al doilea meci din barajul pentru EURO 2016. ECHIPELE DE START:

***************************************************************************

Ungaria a reuşit să cîştige la Oslo şi are prima opţiune la calificarea pentru campionatul European. Returul se joacă duminică, la Budapesta.

Norvegia – Ungaria 0-1 (Kleinheisler 27)

Min. 27: GOOOL Ungaria! Kleinheisler, aflat la debutul pentru naţionala maghiară, deschide scorul cu un şut plasat din interiorul careului.

Min. 23: Gera vede cartonaş galben pentru un fault comis în propria treime. Va fi suspendat pentru returul de la Budapesta.

UPDATE, ora 21:19. Iată echipele de start în partida Norvegia – Ungaria.

Capture

EURO 2016. Ungaria a fost la un minut de calificarea directă la Campionatul European din postură de cea mai bună echipă de pe locul 3. Visul a fost spulberat de golul lui Selcuk Inan din minutul 90 al meciului dintre Turcia şi Islanda, care i-a trimis pe “otomani” la turneul final. 

EURO 2016. Fosta adversară a României a fost trimisă la baraj, acolo unde va evolua pentru un loc la turneul final din Franţa împotriva Norvegiei. Turul se dispută joi,12 noiembrie, de la ora 21:45 la Oslo pe Digisport 1. 

EURO 2016. Nordicii au fost şi ei foarte aproape de calificarea directă, însă nu au reuşit să ţină scorul de 1-0 pe terenul Italiei din ultima etapă. Norvegia s-ar fi calificat în cazul unei victorii, însă azzurri au întors şi în locul nordicilor s-a calificat Croaţia.

Norvegia, FAVORITĂ

EURO 2016. Casele de pariuri dau Norvegia ca favorită la calificare. Nordicii au avut o prestaţie solidă în grupa Italiei, însă eşecurile cu Italia şi Croaţia au dus-o pe locul 3. La casele de pariuri, Norvegia are cota 1,57 la calificare, în timp ce Ungaria are cota 2,40.

EURO 2016. Ungaria s-a luptat pînă în finalul preliminariilor pentru un loc direct calificant împotriva României şi Irlandei de Nord. Momentul decisiv a fost chiar în primul meci al campaniei cînd maghiarii au pierdut cu Irlanda de Nord acasă, cele 3 puncte costîndu-i calificarea directă.

Visul maghiar după 44 de ani

EURO 2016. Ungurii aşteaptă de 44 de ani o calificare la Campionatul European. În 2016 se împlinesc fix 44 de ani de la ultima calificare la un turneu final de Campionat European, în 1972.

EURO 2016. Maghiarii au participat la doar două turnee finale de campionat european, de fiecare dată reuşind să se claseze în primele 4: locul 3 în 1964, respectiv locul 4 în 1972.

EURO 2016. Presa maghiară scrie că e cea mai importantă dublă din ultimii 40 de ani pentru Ungaria, însă echipa lui Bernd Storck pleacă cu a doua şansă.

Echipele probabile:

Ungaria (4-4-2): Kiraly – Fiola, Juhasz, Kadar, de Almeida – Lovrencsics, Gera, Elek, Dzsudzsak – Nemeth, Szalai. Antrenor: Bernd Storck.
Norvegia (4-2-3-1): Nyland – Elabdellaoui, Hovland, Forren, Aleesami – Johansen, Tettey – Skjelbrand, Henriksen, Berget – Soderlund. Antrenor: Per-Mathias Hogmo