Carousel hot news

EURO 2016. L-au anunţat! Merge la turneul final! “Va fi PRIMUL!”

EURO 2016. Nicuşor Stanciu a confirmat forma bună din Liga 1 inclusiv la echipa naţională. Mijlocaşul a avut evoluţii apreciate în partidele amicale cu Spania, Lituania, RD Congo şi Ucraina,...
30.05.2016 | 16:42

EURO 2016. Nicuşor Stanciu a confirmat forma bună din Liga 1 inclusiv la echipa naţională. Mijlocaşul a avut evoluţii apreciate în partidele amicale cu Spania, Lituania, RD Congo şi Ucraina, iar în ultimele trei dispute chiar a marcat cîte un gol.

Fapt care l-a convins pe Anghel Iordănescu că “perla” Stelei merită să facă parte din lotul pe care îl va deplasa pentru turneul final din Franţa. Stanciu a aflat decizia duminică seară, de la staff-ul echipei naţionale. “Vei fi păstrat pentru Euro! Fii fără grijă! Vei face parte din lotul care se va deplasa în Franţa”, a sunat mesajul primit de mijlocaş.

“Merită să fie titular la EURO 2016!”

EURO 2016. Stanciu a fost în culmea fericirii şi primul lucru pe care l-a făcut a fost să-şi sune părinţii. “Mama lui, care este foarte credincioasă, este foarte emoţionată. Nu mai spun de tatăl lui. Merita, fără discuţii, să facă parte din lot. Probabil, părinţii săi vor primi invitaţie să meargă în Franţa. Rămîne de văzut.

Părerea mea este că merită să fie titular în locul lui Sănmărtean. Am convingerea că va intra din primul minut cu Franţa şi că va face un turneu final de excepţie. Sînt foarte mîndru de el”, a spus Alexandru Kalanyos, antrenorul care l-a descoperit pe Nicuşor Stanciu.

“Interesul lui Zenit pentru Stanciu este real!”

EURO 2016. Antrenorul care l-a învăţat pe mijlocaş să-şi lege şireturile la ghetele de fotbal este ferm convins că, în Franţa, cota jucătorului va creşte considerabil. “Sînt convins că va primi foarte multe oferte după turneul final! Nicu mi-a spus că interesul lui Zenit este real. Să vedem ce se va întîmpla.

Oricum, eu sînt foarte mîndru de el! Va fi primul fotbalist din Alba care va avea şansa să joace la un Campionat European”, a spus Kalanyos pentru FANATIK.RO. La începutul lunii mai, a apărut o informaţie conform căreia Zenit, proaspăta formaţie a lui Mircea Lucescu, este gata să ofere zece milioane de euro în schimbul lui Nicuşor Stanciu.

3 goluri în patru partide a reuşit Nicuşor Stanciu în tricoul echipei naţionale

2.5 milioane de euro este cota lui Nicuşor Stanciu conform site-ului transfermarkt.de

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri