Fotbal international

EURO 2016. Lovitură pentru Franţa! S-a accidentat!

Lovitură grea primită de Franţa cu mai puţin de trei săptămîni rămase pînă la Euro 2016. Atacantul Andre Pierre Gignac a suferit o accidentare la coapsă în timpul unui antrenament de...
22.05.2016 | 13:30
EURO 2016 Lovitura pentru Franta Sa accidentat
ADVERTISEMENT

Lovitură grea primită de Franţa cu mai puţin de trei săptămîni rămase pînă la Euro 2016. Atacantul Andre Pierre Gignac a suferit o accidentare la coapsă în timpul unui antrenament de sîmbătă, chiar în ultima zi a cantonamentului de la Biarritz. Toate cele 51 de meciuri ale UEFA EURO 2016 pot fi urmărite doar la Dolce Sport!

În vîrstă de 30 de ani, Pierre Gignac, fotbalist al celor de la Tigres, în Mexic, pentru care a marcat 33 de goluri în actualul sezon, va efectua un set de analize pentru a se afla dacă va putea fi recuperat la timp pentru Euro 2016 sau va fi nevoie să cheme un înlocuitor. Franţa nu duce lipsă de super jucători, gata să strălucească în Franţa.

ADVERTISEMENT

Doar la Dolce Sport pot fi urmărite toate cele 51 de meciuri ale UEFA Euro 2016

Franţa va juca meciul de deschidere de la Euro 2016, în faţa României, la St. Denis, pe Stade de France, pe 10 iunie.

Presiune pe Deschamps: “Gameiro trebuie să fie la Euro!”

În condiţiile în care Gignac nu va putea fi recuperat, în Franţa a început o adevărată campanie pentru convocarea lui Kevin Gameiro, golgheterul Ligii Europa, care a cîştigat trofeul cu Sevilla. “Este cel mai bun atacant al Franţei şi este inexplicabil de ce nu a făcut parte chiar de la început din lot. Acum trebuie reparată această greşeală şi adus de urgenţă în locul lui Gignac. Gameiro trebuie să fie la Euro”, scrie France 24. 51 de goluri în toate competiţiile a marcat Gameiro în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Doar la Dolce Sport pot fi urmărite toate cele 51 de meciuri ale UEFA Euro 2016

Ar putea fi şansa lui Ben Arfa

Un alt jucător important al Franţei care nu a prins lotul pentru Euro 2016, şi a fost lăsat de Deschamps doar între rezerve, este Ben Arfa, golgheterul lui Nice.

Considerat într-o perioadă unul dintre marile talente ale fotbalului francez, Ben Arfa, fost jucător la Lyon, Marseille Newcastle şi Hull, şi-a irosit o mare parte a carierei. A regăsit plăcerea de a juca fotbal, iar sezonul trecut a avut super prestaţii pentru Nice. A dat 17 goluri în ultimul sezon de Ligue 1. Este dorit de mai multe echipe importante ale Europei, printre care şi FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Dacă nu aţi făcut-o pînă acum, încă mai aveţi timp să daţi fuga la Telekom, pentru a vă asigura că Euro 2016 va fi prezent şi în casele dumneavoastră! Pentru că toate cele 51 de meciuri ale UEFA EURO 2016 pot fi urmărite doar la Dolce Sport!

Probleme şi cu Varane

Franţa a mai primit o veste foarte proastă. Raphael Varane a suferit şi el o accidentare, la un antrenament al lui Real Madrid, şi ar putea lipsi şi el de la Euro 2016. Fundaşul francez a ieşit deja din calcule pentru finala Ligii Campionilor, care va avea loc sîmbătă, 28 mai, dar există şi riscul de a nu putea fi recuperat la timp nici pentru Euro 2016. În cazul în care Varane nu va fi refăcut, în locul lui va fi chemat Samuel Umtiti, apărătorul lui Olympique Lyon.

ADVERTISEMENT

51 de meciuri vor avea loc la Euro 2016, pe care veţi putea să le urmăriţi doar la Dolce Sport