Carousel hot news

EURO 2016. Moldovan îl vrea pe De Amorim la naţională: “E un jucător interesant!”

EURO 2016. Viorel Moldovan, secundul lui Anghel Iordănescu la echipa naţională, a comentat posibila venire a lui De Amorim la "tricolori", în cazul în care acesta îşi va lua cetăţenia...
Autor: Mirela Apostol | 29.09.2015 | 23:31
EURO 2016. Moldovan îl vrea pe De Amorim la naţională:

EURO 2016. Viorel Moldovan, secundul lui Anghel Iordănescu la echipa naţională, a comentat posibila venire a lui De Amorim la “tricolori”, în cazul în care acesta îşi va lua cetăţenia română. Molodvan a mai aborbdat şi stuaţiile lui Cirpian Marica şi Cristi Tănase, care nu au fost convocaţi pentru ultimele două partide ale selecţionatei.

„Cu spectatori, fără spectatori, noi trebuie să cîştigăm acest joc, cu Finlanda şi apoi să cîştigăm şi în Feroe, pentru a face maximum de punctaj din aceste două jocuri. Trebuie să înscriem la puţinele ocazii pe care ni le creăm, din păcate ne creăm puţine ocazii. Trebuie o prezenţă mai consistentă în careul de 16 metri şi să trăim la maxim orice acţiune în faţa porţii.

Eu am mare încredere în potenţialul jucătorilor noştri şi sînt convins că ne vom prezenta foarte bine la aceste două jocuri.

Din păcate, situaţia lui Marica nu ne-a dat posibilitatea de a-l convoca. Este un element important pentru naţională, cu experienţa lui, care a dat mult naţionalei. Trebuie să-şi rezolve situaţia şi să joace constant la echipa de club pentru a reveni la prima reprezentativă.

De Amorim este un jucător interesant, el trebuie să parcurgă mai multe etape pînă la a-şi lua cetăţenia română. Rămîne de văzut ce se va întîmpla.

Sînt şi alţii departe, nu doar Tănase, el rămîne în vizorul nostru. Analizăm comportamentul şi evoluţiile lui, unde activează, o să vedem dacă va fi convocat sau nu”, a spus Moldovan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE