Carousel hot news

EURO 2016. “Nu putem să mergem doar la plimbare în Franţa”

EURO 2016. Fostul internaţional, Rodion Cămătaru, este de părere că fotbaliştii naţionalei nu trebuie să se mulţumească doar cu o calificare la turneul final din Franţa şi să ajungă în...
12.10.2015 | 14:52
EURO 2016.
ADVERTISEMENT

EURO 2016. Fostul internaţional, Rodion Cămătaru, este de părere că fotbaliştii naţionalei nu trebuie să se mulţumească doar cu o calificare la turneul final din Franţa şi să ajungă în faza eliminatorie.

EURO 2016. “Mă aşteptam să cîştigăm. Nu puteam să avem mereu ghinion, aşa cum a fost cu Finlanda. Atunci cînd marcăm primii, meciurile sunt uşoare, mai ales cu adversarii mai slab cotaţi.

Lipsesc jucători din compartimentul de creaţie. Trebuie să sudeze cît mai bine relaţiile de joc pînă la EURO pentru a face o figură frumoasă. E greu ca Sănmărtean şi Budescu să joace împreună pentru că niciunul nu poate face faza defensivă. La un meci cu Feroe pot juca împreună, dar cu adversarii mai puternici nu cred că se poate.

ADVERTISEMENT

Golul lui Budescu a fost de senzaţie, dar el voia să centreze, şi portarul se aştepta să centreze. Nu mă aşteptam niciodată ca Irlanda de Nord să termine grupa peste România, este o surpriză. Gestul lui Chiricheş a fost unul necugetat, cred că şi el îl regretă. Ai nevoie toată cariera de suporteri, cred că a învăţat din acest episod. Cel care a calificat echipa trebuie să antreneze şi la Campionatul European.

E logic. Obiectivul real pentru EURO este calificarea din grupe, nu putem să mergem doar la plimbare în Franţa. Piţurcă, Iordănescu şi jucătorii sunt principalii actori ai acestei calificări”, a punctat Cămătaru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri