“Tricolorii” joacă pentru OPTIMI la Euro 2016! Toate cotele la România – Albania

EURO 2016. România joacă astăzi, de la ora 22:00, cel mai important meci al ultimilor ani! Poate fi ultima şansă pentru actuala generaţie de a lăsa ceva în urmă. "Tricolorii" înfruntă...
19.06.2016 | 01:56
Tricolorii joaca pentru OPTIMI la Euro 2016 Toate cotele la Romania  Albania

EURO 2016. România joacă astăzi, de la ora 22:00, cel mai important meci al ultimilor ani! Poate fi ultima şansă pentru actuala generaţie de a lăsa ceva în urmă. “Tricolorii” înfruntă Albania şi doar victoria ar oferi şanse cu adevărat serioase pentru calificarea în optimi la Euro 2016.

EURO 2016. Cu un singur punct după două runde, “tricolorii” ar avea posibilitatea de a prinde locul doi dacă vor învinge Albania şi Elveţia pierde în faţa Franţei. Chiar şi dacă elveţienii reuşesc să se menţină peste, România ar avea şanse mari să prindă optimile cu un loc între primele patru dintre cele şase echipe care termină pe trei în grupa lor.

Cu un eventual egal, “tricolorii” ar termina grupa pe locul trei, însă foarte greu de obţinut un loc în optimi cu doar două puncte. O înfrîngere în faţa Albaniei ar însemna, automat, eliminarea.

Euro 2016. România, uşor favorită în faţa Albaniei

Din analiza cotelor reiese că bookmakerii se aşteaptă la o partidă foarte echilibrată între România şi Albania, cu prima şansă de partea tricolorilor. Un succes al României ar putea aduce pariorilor puţin peste dublu sumei investite, în timp ce un egal sau o victorie a Albaniei oferă chiar triplu pentru cei care se încumetă (n.r. – 3,30, respectiv 3,15).

2,35 este cota Stanleybet pentru 1 solist la partida România – Albania

1-1 este considerat cel mai probabil scor

Euro 2016. Paradoxal, deşi România are prima şansă în partida de la ora 22:00, un egal este văzut ca fiind cel mai aşteptat scor corect. Cei care ar miza corect că partida contra Albaniei se va termina 1-1 ar face un profit considerabil, de şase ori şi un pic suma investită. 6,50 este cota pentru 1-o în favoarea României, al doilea cel mai probabil scor, conform cotelor. O victorie scurtă a Albaniei, 1-0, a primit cotă 7,75, iar un 2-1 pentru România are 9,75. 7,75 pentru o remiză albă.

6,10 este cota Stanleybet pentru 1-1 scor corect la România – Albania

Să nu ne aşteptăm la multe goluri

Euro 2016. Acesta ar fi îndemnul specialiştilor. Albania nu a marcat încă la acest turneu final, iar România a făcut-o de două ori, dar de fiecare dată din lovituri de pedeapsă. S-a ţinut cont de aceste aspecte în stabilirea cotelor, astfel că un eventual meci spectaculos, cu minimum trei goluri marcate, ar aduce o cotă de 2,30 pentru cei care ar alege-o, dacă ar face-o corect, desigur. Dar şansele ca un meci atît de important între cele două să aibă atîtea goluri par destul de mici.

1,57 este cota Stanleybet pentru sub 2,5 goluri marcate în România – Albania

Super cotă pentru un meci perfect al “tricolorilor”

Euro 2016. Cu toţii visăm că România poate domina Albania, aşa cum se întîmpla în trecut, şi să obţină o victorie concludentă în partida de duminică seară. Cei care au încredere maximă în selecţionata condusă de Anghel Iordănescu pot face şi un profit foarte mare. Asta, bineînţeles, dacă sînt ajutaţi şi de prestaţia tricolorilor. O victorie a României la minimum două goluri diferenţă a primit cotă de 5,08, în timp ce un succes la minimum trei goluri diferenţă are cotă 13,8.

8,50 este cota Stanleybet pentru România cîştigă ambele reprize în faţa Albaniei

Stancu şi Keşeru, cei mai probabili marcatori ai partidei

Euro 2016. Bogdan Stancu a marcat ambele goluri ale României, ambele din penalty, şi este şi unul dintre golgheterii turneului final. Pentru partida contra Albaniei, “Motanul” este văzut ca fiind cel mai probabil marcator, alături de Keşeru. Cotă 2,35 are fiecare pentru un gol marcat în poarta Albaniei. Asta chiar dacă Stancu s-a evidenţiat doar de la 11 metri, iar Keşeru din nici o poziţie. Unul dintre jucătorii pe care fanii îi doresc foarte mult în teren, Nicolae Stanciu, este şi el văzut printre posibilii marcatori.

4,00 este cota Stanleybet pentru un gol marcat de Nicolae Stanciu în poarta Albaniei

Mare atenţie la Balaj şi Sadiku!

Euro 2016. Bekim Balaj, atacantul croaţilor de la RNK Rijeka, este văzut ca omul cel mai periculos pentru poarta tricolorilor. Asta chiar dacă nu are cifre care să fie tocmai de speriat. În cele 15 meciuri pe care le-a jucat pentru naţionala Albaniei, Balaj a punctat o singură dată. A făcut-o, e drept, chiar la Aveiro, în faţa Portugaliei, partidă cîştigată în mod surprinzător de Albania, scor 1-0. Are cotă 2,85 să-i dea gol României. Al doilea pe lista celor mai periculoşi jucători ai adversarilor este Armando Sadiku, 25 de ani, jucător sub contract cu FC Zurich, care anul trecut a fost împrumutat la Vaduz. Sadiku are o rată mult mai bună de reuşită la naţională. A dat cinci goluri în 20 de meciuri jucate.

3,00 este cota Stanleybet pentru un gol marcat de Armando Sadiku în poarta României