Carousel hot news

EURO 2016. Puşcaş: ”Am crezut că amicul meu mi-a făcut o glumă!”

UPDATE 13:01 / George Puşcaş a făcut primele declaraţii despre convocarea sa naţională chiar în momentul sosirii pe aeroport, iar apoi Anghel Iordănescu l-a solicitat pentru a vorbi, alături...
10.11.2014 | 10:51
EURO 2016. Puşcaş: ”Am crezut că amicul meu mi-a făcut o glumă!”

UPDATE 13:01 / George Puşcaş a făcut primele declaraţii despre convocarea sa naţională chiar în momentul sosirii pe aeroport, iar apoi Anghel Iordănescu l-a solicitat pentru a vorbi, alături de el, în faţa presei, într-o conferiţă de presă.

”Este o onoare să fiu convocat la naţională şi le voi onora orcînd pe următoarele. Sper să ajung cît mai repede la prima echipă în Italia, pentru că de acolo voi ajunge mai uşor la naţională”, a declarat George Puşcaş, la Dolce Sport.

Aflat în premieră convocat la naţională pentru meciul cu Irlanda de Nord, de pe 14 noiembrie, jucătorul de la Inter Primavera, George Puşcaş, a dezvăluit că, iniţial, a crezut că e o glumă pe care un prieten de-al lui a făcut-o.

”Mi-am zis că face amicul meu o glumă. Nu credeam, am fost emoţionat. Sper să pot să ajut cît mai mult. Nu am vorbit cu nici un jucător de la naţională pînă acum. Este meritul staff-ului pentru această convocare şi îi mulţumesc foarte mult. Nu am venit doar pentru o convcare. Sper să fiu constant. Sînt la început şi sper să joc cît mai mult la naţională. Oricine crede în calificare şi sper să castigăm fiecare meci. Un gol la debut? Ar fi de vis, orice atacant îşi doreşte să marcheze”, a dezvăluit George Puşcaş la sport.ro.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri