EURO 2016. Răducioiu: “Principala armă contra Franţei va fi contraatacul!”

Eugen Dinu   
în Euro 2016
15/12/2015, 11:33
EURO 2016. Răducioiu: “Principala armă contra Franţei va fi contraatacul!”

EURO 2016. Fostul component al “Generaţiei de Aur”, Florin Radu Răducioiu, este de părere că selecţionata României va sta la pîndă în partida de deschidere a turneului final din Franţa, încercînd să speculeze orice moment.

“Este un moment istoric, să deschidem Campionatul European. Franţa va fi favorită, dar în acest domeniu se poate întîmpla orice. E clar că va fi un meci foarte greu. Cu siguranţă, România nu va comanda jocul şi va aştepta. Cred că principala armă a noastră va fi contraatacul. Nu este o grupă simplă, dar România are toate şansele de a merge mai departe”, a declarat Răducioiu.

Fostul atacant român a vorbit şi despre numirea lui Costel Gâlcă pe banca tehnică a formaţiei Espanyol Barcelona.

“Mă bucur pentru Gâlcă. În afară de faptul că este prietenul meu, el este şi un antrenor bun, care avea nevoie de oportunitatea asta, de a antrena în Occident. E un antrenor modern şi sper să demonstreze la Espanyol”, a afirmat Răducioiu.

Florin Răducioiu a fost desemnat zilele acestea voluntarul anului în România, el înfiinţînd în Sectorul 3 al Capitalei Şcoala Socială de Fotbal, cu ajutorul Fundaţiei Real Madrid.

“Sînt fericit că am primit acest tilu. Mă bucur că am putut să ajut aceşti copii. Pînă la urmă, şi eu sînt un produs al fotbalului”, a mărturisit fostul internaţional român.

Închide ×