Pariuri sportive

VIDEO / Grecia, UMILITĂ de Feroe: 0-1! Calculele grupei

UPDATE 23:47 / România a dat lovitura spre finalul meciului cu Irlanda de Nord prin fundaşul Papp, în doar cinci minute, iar tricolorii lui Iordănescu visează cu ochii deschişi, mai ales după...
15.11.2014 | 00:05
VIDEO  Grecia UMILITA de Feroe 01 Calculele grupei
ADVERTISEMENT

UPDATE 23:47 / România a dat lovitura spre finalul meciului cu Irlanda de Nord prin fundaşul Papp, în doar cinci minute, iar tricolorii lui Iordănescu visează cu ochii deschişi, mai ales după ce Grecia a pierdut pe teren propriu cu Feroe, 0-1! Calificarea la turneul final al CE 2016 este tot mai aproape, deşi mai sînt de disputat încă şase partide pentru fiecare competitoare. Cu victoria de vineri noaptea, România a devenit, însă, favorita grupei F.

De ce selecţionerul Anghel Iordănescu a făcut un pas uriaş pentru a-şi duce echipa la turneul final? În primul rînd, victoria în faţa liderului pînă la ora meciului, Irlanda de Nord, joc în urma căruia s-a făcut rocada. Astfel, România priveşte grupa de pe prima poziţie (10 p), cu un punct mai mult decît nord-irlandezii.

ADVERTISEMENT

În al doilea rînd, de greci am scăpat 99 la sută, după ce aceştia au pierdut, pe propriul teren, chiar şi în faţa Insulelor Feroe, iar după patru runde au un singur punct în clasament. Plus că îi întîlnim la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Ar fi fost minunat ca la Budapesta să se încheie 0-0, aşa cum se prefigura după cum a curs jocul, numai că ungurii i-au înţepat pe finlandezi spre final şi s-au înfipt bine pe locul al treilea, în coasta Irlandei de Nord, dar şi a noastră. De unguri ne despart 3 puncte, iar bătălia se anunţă dificilă, pentru că vom juca în Ungaria, după 1-1 la Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Pînă atunci, România întîlneşte, în martie anul viitor, Feroe, pe teren propriu, şi e greu de crezut că nu vom avea încă 3 puncte la zestrea de 10 obţinută după victoria cu Irlanda de Nord. Apoi, o lovitură chiar în fieff-ul echipei pe care am învins-o în această seară ar duce România într-o proporţie covîrşitoare spre turneul final.

rommm

UPDATE 23:25 / DUBLĂ PAPP în minutul 79, iar Ungaria deschide scorul cu Finlanda, în minutul 84, care se apropie la 3 puncte de noi!

ADVERTISEMENT

CLASAMENTUL ARATĂ ASTFEL!

unggg

UPDATE 23:20 / GOL PAPP şi România devine lider în grupa F, cu 10 puncte, la 5 puncte diferenţă de Ungaria şi Finlanda, care au 5 puncte şi împart locurile 3 şi 4!!!

clasam

UPDATE 23:05 / Insulele Feroe deschide scorul la Atena! Rezultat uluitor care duce Grecia pe ultimul loc în grupă la acest scor! VEZI MAI JOS VIDEO!

ADVERTISEMENT

feroe

UPDATE 22:45 / La pauză, în cele 3 jocuri din grupa noastră, scorurile sînt 0-0! Clasamentul nu suferă nici un fel de modificări la aceste scoruri, fiecare echipă acumulînd cîte un punct la zestrea adunată pînă la meciurile de azi!

CLASAMENT LA PAUZĂ

class

Ungaria – Finlanda 1-0 (Gera 84)

Min. 43: Ocazie mare pentru finlandezi, la un contraatac fulger! URONEN a scăpat spre poartă şi a şutat puternic, pe jos, din interiorul careului, dar balonul a lovit bara.

sdfg

Grecia – Insulele Feroe 0-1 (Edmundsson 61)

http://youtu.be/-QPk1cseGEE

gre

Programul complet al meciurilor rămase din Grupa F a preliminariilor CE 2016

f

ADVERTISEMENT