Carousel hot news

EURO 2016. Meciul cu Finlanda, cu fani! De unde poţi lua bilete

UPDATE 05.10, ora 20:20 / Răzvan Burleanu a convocat o şedinţă de urgenţă la Casa Fotbalului pentru a se rezolva în cel mai scurt timp problema biletelor la partida cu Finlanda. Aceştia au...
06.10.2015 | 00:00
EURO 2016. Meciul cu Finlanda, cu fani! De unde poţi lua bilete

UPDATE 05.10, ora 20:20 / Răzvan Burleanu a convocat o şedinţă de urgenţă la Casa Fotbalului pentru a se rezolva în cel mai scurt timp problema biletelor la partida cu Finlanda. Aceştia au decis ca biletele să se vîndă online începînd de marţi ora 11:00 pe site-ul FRF, iar cumpărătorii să îşi printeze biletul cu chitanţa virtuală, după care să se prezinte cu el la stadion.

*************************************************************************************************************

EURO 2016. În cursul zilei de luni, Federaţia Română de Fotbal a primit o veste excelentă din partea UEFA. După ce se hotărîse ca partida cu Finlanda să se joace fără spectatori în urma incidentelor de la Budapesta, avocaţii FRF au cîştigat recursul.

EURO 2016. Avocaţii Adrian Stîngaciu şi Paul Ciucur au reuşit să obţină o suspendare a hotărîrii UEFA pînă la epuizarea tuturor căilor de atac.

EURO 2016. Practic, este doar o suspendare a sancţiunilor, cel mai probabil naţionala României urmează să fie suspendată pentru o partidă viitoare. Demersul reprezentanţilor federaţiei a fost ca jocul important cu Finlanda să se dispute cu aportul suporterilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri