Fotbal intern

EURO 2016. VIDEO / De la zidar la Zidane! Ce PROFESII au feroezii

EURO 2016. Naţionala Insulelor Feroe vine în România fără multe şanse, însă jucătorii echipei speră să îi încurce pe tricolori după isprava din Grecia, unde au  învins cu 1-0. Totuşi,...
26.03.2015 | 00:02
EURO 2016 VIDEO  De la zidar la Zidane Ce PROFESII au feroezii

EURO 2016. Naţionala Insulelor Feroe vine în România fără multe şanse, însă jucătorii echipei speră să îi încurce pe tricolori după isprava din Grecia, unde au  învins cu 1-0. Totuşi, nu trebuie să uităm că jucătorii feroezi vin la Ploieşti în vacanţă, la propriu, pentru că de săptămîna viitoare se vor întoarce la muncă.

DINAMO. S-a decis soarta lui Stoican! Clauza antrenorului 

Nu, nu este vorba de cluburile de fotbal la care evoluează, ci la serviciu. Asta pentru că majoritatea jucătorilor din naţională au alte job-uri în viaţa de zi cu zi şi fotbalul nu e mai mult decît un hobby. Astfel, unii lucrează în construcţii, alţii sînt profesori, dar sînt şi ziarişti în naţionala Insulelor Feroe!

Un fotbalist român a scăpat ca prin MINUNE din tragedia aviatică! 

Căpitanul e indisponibil pentru că e pe şantier!

EURO 2016. Frooi Benjaminsen e căpitanul echipei din Insulele Feroe. El nu va putea evolua însă împotriva României, chiar dacă a fost cel mai bun jucător de pe teren în victoria istorică obţinută în Grecia în finalul anului trecut cu 1-0. Nu e accidentat, nici suspendat, dar are o lucrare în construcţii care trebuie încheiată şi nu şi-a permis luxul de a juca în preliminariile Euro 2016, deşi probabil şi-ar fi dorit asta.

STEAUA. Fanii, RĂZBOI total cu fotbaliştii! Mesaj dur pentru Becali

EURO 2016. Serviciul e serviciu şi jucătorul de 37 de ani trebuie să se ţină de el. A declarat însă că nu se gîndeşte să se retragă şi va reveni la echipa naţională cu proxima ocazie. După victoria din Grecia, pe contul de twitter al naţionalei Insulelor Feroe a fost publicat un reportaj cu Benjaminsen. El a explicat ipostaza de a se întoarce la serviciu după ce a învins Grecia, spunînd că a fost felicitat de toţi colegii de muncă.

Ianis Hagi, UMILIT la naţională: “Băi băieţelule,tu eşti UN NIMENI!”

VEZI VIDEO:

Loading the player…

Golgheterul profesor şi ziaristul mijlocaş de bandă

EURO 2016. Benjaminsen nu e singurul jucător care are o altă profesie în afară de fotbal din care îşi întreţine familia. De exemplu, unul din vîrfurile echipei, Christian Holst este profesor.

Clipa de glorie a lui Holst în fotbal s-a consumat în urmă cu 4 ani cînd a marcat golul de 1-1 în meciul cu Irlanda de Nord, meci în care feroezii au luat un punct. Nu se ştie cînd profesorul mai prinde o zi bună şi o bagă în aţe.

STEAUA. De ce nu a jucat Tamaş? MISTERUL absenţei fundaşului 

EURO 2016. Levi Hanssen e mijlocaş de bandă stîngă în naţionala feroeză. În viaţa de zi cu zi este ziarist şi probabil este cel mai bun om pentru a scrie un material despre momentul în care Feroe obţine un rezultat mare. Atît Holst, cît şi Hanssen vor fi probabil titulari în meciul de la Ploieşti.

EURO 2016. Portarul e şomer 

EURO 2016. O situaţie interesantă o are însă portarul Gunnar Nielsen. Goalkeeperul în vîrstă de 28 de ani este unul dintre “profesioniştii” echipei, însă la începutul lunii a fost dat afară de la Motherwell (Scoţia) şi acum este şomer, nu are nici măcar un job într-un alt domeniu ca şi majoritatea titularilor. Să sperăm că portarul şomer nu va şoma la Ploieşti şi va avea parte de acţiune.

DINAMO. Dănciulescu a fost EXECUTAT! Unde va lucra fostul atacant 

Nu toţi jucătorii din Insulele Feroe sînt fotbalişti part-time. Brandur Olsen este unul dintre cele mai mari promisiuni ale fotbalului din Insulele Feroe, puştiul de 19 ani fiind fotbalist la FC Copenhaga. A jucat 3 meciuri pînă acum la echipa mare şi i s-a dat numărul 10 de către antrenorul Lars Olsen (fără nici un grad de rudenie cu fotbalistul de 19 ani).

STEAUA. Anunţul făcut de Valeriu Argăseală, la TV! Fanii vor TURBA!

Meciul România – Insulele Feroe va avea loc duminică pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti de la ora 19:00 şi poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO. Echipele probabile:

România (4-2-3-1): Pantilimon – Papp, Chiricheş, D. Grigore, Sepsi – Sănmărtean, Pintilii – Torje, Chipciu, Tănase – Keşeru. Antrennor: Anghel Iordănescu.

 Insulele Feroe (4-3-2-1): Nielsen – Gregersen, Davidsen, Naes, Nattestad – Justinussen, Vatnhamar, Hansson – B. Olsen, Holst – Edmundsson. Antrenor: Lars Olsen.

 

 

 

 

 

 

Tags: