EURO 2020. Primarul Firea, şedinţă FULGER cu oamenii de la UEFA!

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
24/08/2016, 00:01
EURO 2020. Primarul Firea, şedinţă FULGER cu oamenii de la UEFA!

EURO 2020. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, s-a întîlnit marţi cu reprezentanţii Comitetului de Organizare UEFA si cu cei ai Federatiei Romane de Fotbal.

S-au purtat discuţii cu privire la planul de organizare al turneului final al Campionatului European din 2020.

“Bucureştiul trebuie să devină cu adevărat o capitală europeană, iar postura de gazda a unui campionat european se înscrie cu adevărat în această viziune.

Este un proiect care ţine de mîndria noastră naţională, de aceea atît noi cît şi celelalte instituţii publice cu responsabilităţi în organizare trebuie să luăm toate măsurile pentru ca Bucureştiul să nu fie cu nimic mai prejos decît celelalte oraşe participante”, a spus Firea. 

Copenhaga, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Bruxelles, Glasgow, Munchen, Baku, Sankt Petersburg, Roma şi Londra sînt cele 13 oraşe care vor găzdui meciuri la turneul final.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×