Cele mai citite

EURO 2016. Atuul tricolorilor: „Jucătorii mari nu îşi dau viaţa pe teren ca noi”

Portarul titular al echipei naţionale, Ciprian Tătăruşanu, este optimist în ceea ce priveşte evoluţia României la turneul final al Campionatului European care se va desfăşura vara viitoare...
Autor: Silviu Ghering | 24.12.2015 | 13:16
EURO 2016. Atuul tricolorilor: „Jucătorii mari nu îşi dau viaţa pe teren ca noi”

Portarul titular al echipei naţionale, Ciprian Tătăruşanu, este optimist în ceea ce priveşte evoluţia României la turneul final al Campionatului European care se va desfăşura vara viitoare în Franţa.

„Avem o grupă bună şi accsebilă la EURO. Poţi să te duci mai departe, în afară de Franţa joci de la egal la egal cu Elveţia şi Albania. Şi nici Franţa, pînă la urmă, n-a impresionat la ultimele turnee finale. E şi o explicaţie aici care se potriveşte nu doar Franţei, ci şi altor mari echipe naţionale. Cred că jucătorii celebri care au contracte cu echipe de club foarte mari nu îşi dau viaţa pe teren ca noi. Pentru că noi aşa facem. Şi mai e ceva, sincer… Ideea că ne vede şi pe noi cineva şi plecăm la mai bine. Asta e viaţa fotbalistului”.

Despre selecţionerul Anghel Iordănescu, numai de bine: „Foarte riguros şi foarte strict. Ce zice, aia trebuie să fie, punct. Cu nea Puiu nu prea poţi să negociezi. Pînă şi părinţii mei m-au întrebat «Mă, dar chiar aşa de serios, de sumbru e şi cu voi, aşa cum arată la televizor?». Nici vorbă! Sau că ar fi învechit. Nici vorbă! Şi încă ceva: este mai greu să fii selecţioner decît antrenor la o echipă de club. Păi ce poţi să faci în cîteva zile cu jucători de-abia strînşi de pe drumuri? Îţi rămîn doar cîteva zile să cristalizezi o idee de joc”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!