Fotbal intern

Valentin Mihăilă, după euro-golul de la debutul în naționala României: „Am retrăit ce se întâmplă la Parma”

26.03.2021 | 00:35
Valentin Mihaila dupa eurogolul de la debutul in nationala Romaniei Am retrait ce se intampla la Parma
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a reușit să marcheze un gol la debutul în naționala mare a României și nu orice gol, ci un adevărat „Euro-gol”, care nu i-a dat nicio șansă portarului Macedoniei de Nord.

Valentin Mihăilă promite să nu se oprească după euro-golul cu Macedonia de Nord

UPDATE, 26 martie, ora 00:37 / „Am intrat cu atitudine, cu determinare, în fotbal se schimbă lucrurile foarte repede. Importante au fost cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte pozitiv, așa îmi place să fiu, o fire energică și pozitivă. Bănuiam ceva, pentru că mister nu a făcut niciun clip cu noi la Mogoșoaia.

Mă simt foarte bine, sunt bucuros că am scăpat de problema pe care am avut-o la începutul anului și nu vreau să mă opresc aici. Avem mult de muncă și sperăm să scoatem punct sau puncte cu Germania.

ADVERTISEMENT

Ar fi un vis devenit realitate, de mic îmi doresc să joc la un Campionat Mondial sau un Campionat European cu naționala și după să joc în Champions League.

Trebuie să analizăm greșelile noastre, să analizăm Germania și să vedem ce putem obține. Am retrăit cam ce se întâmplă și la Parma, conducem și după suntem egalați, dar a ieșit bine”, a spus Valentin Mihăilă după meciul cu Macedonia de Nord.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ, 25 martie, ora 23:04 /

Mihăilă a intrat pe teren în minutul 10, după ce Florinel Coman a ieșit de pe teren accidentat, iar fostul jucător al Craiovei a intrat foarte bine în meci.

Golul lui Mihăilă a venit în minutul 50, în urma unui șut puternic de la mare distanță, într-un moment în care Nicușor Stanciu a cerut un fault asupra lui, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

ADVERTISEMENT

Euro-gol pentru Mihăilă la debutul în naționala României

Valentin Mihăilă se află într-o formă de zile mari, iar după meciurile foarte bune reușite de el la Parma, a debutat cu gol și la naționala mare a României.

Presa din Macedonia de Nord scria despre Valentin Mihăilă, pe care îl numeau „principalul pericol” pentru naționala lor: Mihăilă amenință Macedonia cu un eurogol magistral la antrenament. Adversarii noștri au început pregătirile pentru meci. Jucătorii și-au arătat calitățile la antrenamente, unde tânărul Valentin Mihăilă a impresionat”.

„Jucătorul de 21 de ani a transmis un avertisment Macedoniei cu bijuteria sa, care a fost postată pe site-ul federației”, au notat jurnaliștii de la Gol.

Mihăilă a promis să facă spectacol cu Macedonia de Nord

Valentin Mihăilă a fost determinat să își facă un debut de vis în naționala mare a României și așteapta cu sufletul la gură partida cu Macedonia de Nord: „Fotbalul italian mi se pare foarte tacticizat, cu echipe care se apără foarte bine și pun preț pe defensivă.

A fost minunat primul contact cu lotul național. Îmi doresc să fiu aici, visul meu este să joc la un campionat european sau mondial cu echipa națională și sper să îmi pun amprenta.

Nivelul de aici e mai ridicat. La tineret sunt numai copii, aici sunt doar seniori. Sper să mă impun și să fac față aici. Pe Camora l-am avut adversar foarte puțin la antrenamente, dar e un jucător foarte bun în continuare. 

Cu Macedonia de Nord va fi 2-0. Marcatori… nu știu, nu știm cine va juca. Dar sper să joace bine și să înscrie cine va juca. Nu contează cine înscrie, important e să câștige echipa”, a mai spus Valentin Mihăilă.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,40 este cota pentru ”2 solist” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT