Fotbal intern

Euro U21 se joacă fără spectatori! Decizia definitivă a UEFA

17.03.2021 | 10:49
Euro U21 se joaca fara spectatori Decizia definitiva a UEFA
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că s-a așteptat până în ultima clipă o schimbare a situației restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, UEFA a fost nevoită să accepte faptul că Euro U21 se va juca fără spectatori.

Această decizie a fost luată pentru prima parte a turneului final, cea în care se vor juca partidele din faza grupelor, programate în Ungaria și Slovenia, în periuoada 24-30 martie.

ADVERTISEMENT

România se află în grupă cu Germania, Olanda și Ungaria, iar FANATIK a analizat lotul celor trei adversare.

Spectatorii nu au acces la meciurile de la Euro U21

”Ținând cont de restricțiile impuse de autoritățile din Ungaria și Slovenia din cauza contextului pandemic, spectatorii nu vor fi prezenți în tribune la partidele din faza grupelor”, este anunțul făcut de FRF prin care se anunță că prima parte a turneului final al Euro U21 se va juca fără spectatori.

ADVERTISEMENT

O decizie în ceea ce privește fazele superioare ale competiției, programate să se dispute în perioada 31 mai – 6 iunie, va fi luată ulterior de UEFA și va ține conte de aceleași restricții și de numărul de cazuri de infectare de la acel moment.

Cei 23 de jucători convocați de Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret a României, și-au ales numerele pe care le vor purta pe tricou în partidele programate în grupele turneului final al Campionatului European 2021, decarul formației urmând a fi Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a efectuat un antrenament cu doar doi jucători, și anume cu Alexandru Mățan și cu Marco Dulca, cei doi tineri fotbaliști care au ajuns primii în cantonament. Sesiunea de pregătire a durat aproximativ 50 de minute, pe ploaie, iar după încălzire, cei doi tineri au lucrat intens cu mingea.

România U21 se pregătește serios pentru participarea la al doilea Campionat European consecutiv, după cel din Italia și San Marino, la care „tricolorii” au ajuns până în semifinalele competiției.

ADVERTISEMENT

Programul naționalei de tineret a României la Campionatul European 2021:

  • 24 martie, ora 22:00: România – Olanda
  • 27 martie, ora 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, ora 19:00: Germania – România
ADVERTISEMENT