Fotbal intern

”Eurofantasticii” de la FCSB, gest caritabil pentru un copil! Unde vor juca fostele glorii

06.04.2019 | 15:52
Eurofantasticii de la FCSB gest caritabil pentru un copil Unde vor juca fostele glorii

”Eurofantasticii” de la FCSB fac un gest caritabil pentru un copil și vor participa la un eveniment caritabil pe Stadionul Municipal din Alexandria. Jucătorii care au făcut cea mai mare performanță post-decembristă ajungând în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005-2006 vor ajuta un copil de 3 ani care suferă de o boală rară și are nevoie de un tratament costisitor în străinătate.

”Eurofantasticii” de la FCSB, gest caritabil pentru un copil

Gestul caritabil al ”eurofantasticilor” de la FCSB a fost anunțat de fostul atacant Valentin Badea pe contul de Facebook. Alături de acesta, la evenimentul caritabil de la Alexandria vor mai fi prezenți Sorin Paraschiv, Adrian Neaga, Marian Aliuță, Laurențiu Diniță, Sorin Ghionea, Iulian Miu, Martin Tudor, Eugen Baciu, Costel Mozacu, Gabriel Boștină, Eugen Trică și Florentin Dumitru.

Fostele glorii ”roș-albastre” vor întâlni în meciul de gală duminică, 14 aprilie, de la ora 15:00, câștigătoarea dintre echipele SC Fluorcarbon Polymers SRL, American Pan Prestige, Koyo Romania S.A., ISU – Teleorman, Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman, TSD Alexandria. Miniturneul va începe de la ora 10:00, iar toate fondurile vor fi donați familiei lui Eric.

Afișul evenimentul caritabil care va avea loc în Alexandria
Afișul evenimentul caritabil care va avea loc în Alexandria

Copilul a fost diagnosticat cu Tumora Wilms gradul IV

Biletele la acest eveniment costă 10 lei, iar la final tricourile jucătorilor care au evoluat la FCSB vor fi scoase la licitație. Eric Stincescu, în vârstă de 3 ani și 3 luni, a fost diagnosticat cu Tumora Wilms gradul IV (neuroblastom glanda suprarenală stângă) cu metastaze hepatice, pleuro-pulmonare și ganglionare abdominale. Copilul are nevoie de tratament la Clinica Anadolu din Istanbul.

În semifinalele Cupei UEFA din 2005-2006, FCSB a învins-o în prima manșă pe Middlesbrough cu 1-0 prin golul înscris de Nicolae Dică. În minutul 23 al returului, trupa lui Cosmin Olăroiu îi conducea pe englezi chiar la ei acasă cu 2-0 și ”roș-albaștrii” erau cu un picior în finala de la Rotterdam. A urmat un adevărat coșmar cu patru goluri încasate și reprezentanta din Premier League s-a calificat în ultimul act.

Tags: