Fotbal international

Rezultatele meciurilor din prima manșă a 16-imilor Europa League. Arsenal a pierdut în Belarus! Victorii pentru Chelsea, Inter și Sevilla. Rezumate VIDEO

14.02.2019 | 23:49
Rezultatele meciurilor din prima mansa a 16imilor Europa League Arsenal a pierdut in Belarus Victorii pentru Chelsea Inter si Sevilla Rezumate VIDEO

S-a încheiat prima manșă din 16-imile de finală ale Europa League, iar eșecul lui Arsenal în deplasare cu BATE Borisov reprezintă cel mai surprinzător rezultat. 

În rest, favoritele au reușit să obțină rezultate pozitive. Chelsea a câștigat cu 2-1 pe terenul lui Malmo, Napoli s-a impus cu 3-1 la Zurich, în timp ce Sevilla a obținut un succes important pe terenul lui Lazio, scor 1-0.

În partida Rapid Viena – Inter, scor 0-1, Andrei Ivan a avut un gol anulat.

Rezultatele meciurilor din prima manșă a 16-imilor Europa League

Marți, 12 februarie

Fenerbahce – Zenit Sankt Petersburg 1-0

Joi, 14 februarie

BATE Borisov – Arsenal 1-0

FK Krasnodar – Bayer Leverkusen 0-0

Galatasaray – Benfica 1-2

Lazio – FC Sevilla 0-1


Olympiakos Pireu – Dinamo Kiev 2-2

Rennes – Betis Sevilla 3-3


Slavia Praga – Genk 0-0

Rapid Viena – Inter 0-1

Celtic Glasgow – Valencia 0-2

Malmo FF – Chelsea 1-2

Club Brugge – Salzburg 2-1

Viktoria Plzen – Dinamo Zagreb 2-1

FC Zurich – Napoli 1-3

Șahtior Donețk – Eintracht Frankfurt 2-2

Sporting Lisabona – Villarreal 0-1


UPDATE 14.02, ora 21:50 / BATE Borisov a produs surpriza serii, impunându-se cu 1-0 pe teren propriu împotriva lui Arsenal. Lazio a fost învinsă cu același scor pe teren propriu de Sevilla, în timp ce Rapid Viena a pierdut la rândul său cu Inter, într-un meci în care Andrei Ivan a avut un gol anulat.


UPDATE 14.02, ora 18:45 / Radu Ștefan e titular în Lazio – Sevilla, iar Andrei Ivan e titular în Rapid Viena – Inter


UPDATE Ora 21:46. Fenerbahce s-a impus cu 1-0 în fața lui Zenit în primul meci al rundei din 16-imile Europa League.

Min. 44 – PENALTY ZENIT! Tekin apără penalty-ul lui Mak! Fener rămâne cu avantajul de un gol 

Min. 1 – GOOOOOOOL FENERBAHCE! Slimani deschide scorul VIDEO AICI


A venit și ora partidelor din prima manșă a 16-imilor de finală din Europa League. Competiția a devenit mult mai interesantă după ce UEFA a luat decizia ca învingătoarea să participe direct în etapa grupelor a viitoarei ediții de Champions League. De acest avantaj s-a ajutat Manchester United, pentru a putea juca în Champions League, după ce a câștigat competiția în 2017. Sezonul trecut regula nu a folosit, pentru că Atletico Madrid a câștigat trofeul, dar își asigurase încă din campionat participarea în grupele Champions League.

Primul meci din 16-mi are loc marți, 12 februarie, cu începere de la ora 20:00, în partea asiatică a Istanbulului, Fenerbahce primind pe stadionul Sukru Saracoglu vizita celor de la Zenit Sankt Petersburg. Un oarecare avantaj există pentru turci, aflați în plin campionat, în timp ce rușii ar putea juca doar hochei în acest moment, la ce temperaturi scăzute sunt la ei. S-au pregătit în stagii și meciuri amicale, dar tot e un handicap să nu ai nici un meci oficial în picioare.

Fenerbahce – Zenit și nouă meciuri de joi Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Europa League va avea, cum a fost și în faza grupelor, multe transmisiuni în direct pe programele Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Meciul Fenerbahce – Zenit Sankt Petersburg îl puteți viziona pe oricare dintre aceste canale. Aveți și pentru partida de marți, 12 februarie, de la Istanbul, dar și pentru restul jocurilor, programate joi, 14 februarie, poibilitatea de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări desfășurarea partidelor în format LIVE VIDEO.

UEFA Europa League. Capul de afiș al acestei faze este joi: Lazio, echipa lui Ștefan Radu, primește vizita Sevillei
UEFA Europa League. Capul de afiș al acestei faze este joi: Lazio, echipa lui Ștefan Radu, primește vizita Sevillei

Joi vor fi televizate meciurile: Lazio – FC Sevilla, capul de afiș al rundei, Malmo – Chelsea, FC Zurich – Napoli, BATE Borisov – Arsenal, Celtic Glasgow – Valencia, Rapid Viena (echipa lui Andrei Ivan) – Inter, Galatasaray – Benfica, Sporting Lisabona – Villarreal și Șahtior Donețk – Eintracht Frankfurt. Sunt considerate cele mai spectaculoase meciuri din programul celor 15 partide rămase de jucat după uvertura de marți. Returul este programat peste o săptămână. În competiție au rămas și echipele a trei români: Rapid Viena cu Andrei Ivan, Slavia Praga cu Alex Băluță și Racing Genk, cu Vladimir Screciu și Lazio, cu Ștefan Radu.