Fotbal international

Rezultate Europa League etapa 5. PAOK, umilită de Chelsea: 0-4! Ce echipe s-au calificat deja în șaisprezecimi

29.11.2018 | 23:52
Rezultate Europa League etapa 5 PAOK umilita de Chelsea 04 Ce echipe sau calificat deja in saisprezecimi

Etapa a 5-a din grupele Europa League a adus rezultate așteptate, dar și multe surprize. 13 echipe au obținut deja biletele pentru faza șaisprezecimilor. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Ce echipe s-au calificat în șaisprezecimile Europa League: Leverkusen, Zurich, Salzburg, Zenit, Dinamo Zagreb, Fenerbahce, Arsenal, Sporting, Betis, Frankfurt, Lazio, Dinamo Kiev, Chelsea

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a fost umilită: 0-4 pe Stamford Bridge cu Chelsea. Păstrează însă șanse minime de calificare, după ce BATE Borisov a învins-o pe MOL Vidi. Acum, PAOK are nevoie să câștige la o diferență astronomică pe teren propriu cu BATE, iar Vidi să piardă acasă cu Chelsea.

Rezultate Europa League etapa 5
Rezultate Europa League etapa 5

UPDATE, ora 23:11/ Chelsea se distrează cu PAOK. Marchează și puștiul Odoi. 3-0


UPDATE, ora 22:38 / Londonezii își dublează avantajul prin golul aceluiași Giroud


UPDATE, ora 22:27 / Giroud deschide scorul în partida Chelsea – PAOK


UPDATE, ora 22:07 / Început rău de meci pentru PAOK. Grecii rămân în 10 după eliminarea lui Khacheridi pentru un fault din postura de ultim apărător


UPDATE, ora 22:00 / Au început și ultimele meciuri ale etapei. Răzvan Lucescu are meci greu pe Stamford Bridge.


UPDATE, ora 21:51 / Milan a evitat rușine în meciul cu Dudelange și s-a impus cu 5-2, iar Arsenal a câștigat cu 3-0 în Ucraina. Până în acest moment, în 16-imile Europa League sunt calificate echipele Bayer Leverkusen, FC Zurich, FC Salzburg, Zenit Sankt Petersburg, Dinamo Zagreb, Fenerbahce Istanbul, Arsenal Londra, Sporting Lisabona, Betis Sevilla, Eintracht Frankfurt, Lazio Roma, Dinamo Kiev și Chelsea Londra.


UPDATE, ora 21:00 / Dudelange produce marea surpriză a serii de Europa League și conduce cu 2-1 pe terenul Milanului – vezi golurile aici.


UPDATE, ora 20:38 / Dudelange a reușit o performanță incredibilă înscriind pe San Siro împotriva Milanului. Scorul la pauză este 1-1.


UPDATE, ora 19:47 / Dinamo Kiev a învins cu 1-0 – vezi aici golul – în meciul din deplasare cu Astana și s-a calificat în 16-imile Europa League. În cealaltă întâlnire disputată la aceeași oră, Rapid Viena a întors rezultatul cu Spartak Moscova și s-a impus cu 2-1 – vezi aici reușitele – grație unui gol marcat în minutele de prelungire.


UPDATE, ora 19:21 / Fundașul Cosmin Moți este titular în partida Bayer Leverkusen – Ludogoreț Razgrad, în timp ce atacantul Claudiu Keșeru a fost păstrat pe banca de rezerve. Tot rezervă va fi și Alexandru Băluță în meciul Girondins Bordeaux – Slavia Praga.


UPDATE, ora 18:39 / Dinamo Kiev și Spartak Moscova conduc la pauză cu scorul de 1-0. La acest rezultat, vicecampioana Ucrainei este calificată în primăvara Europa League.


UPDATE, ora 17:54 / Au început primele două meciuri din această rundă de Europa League: FC Astana – Dinamo Kiev și Spartak Moscova – Rapid Viena. Atacantul Andrei Ivan este accidentat și nu face parte din lotul austriecilor.


Pentru că încă din penultima rundă au obţinut accesul în primăvara competiţiei şapte formaţii: ambele din grupa A, Leverkusen şi FC Zurich, Eintracht Frankfurt şi Lazio, ambele din grupa H, Dinamo Zagreb din grupa D, Arsenal din grupa E şi Chelsea din grupa L. Digi Sport, Telekom Sport şi cele două posturi Look vor transmite o mulţime de partide din etapa a 5-a a grupelor Europa League.

Răzvan Lucescu merge cu PAOK Salonic la Londra, pentru meciul cu Chelsea

Câteva partide, care vor putea fi urmărite şi pe posturile de televiziune, sunt adevărate derbyuri. Ne referim aici şi la două dintre echipele cu jucători români sau antrenori români. PAOK Salonic va încerca imposibilul la Londra, pe terenul deja calificatei Chelsea şi dacă antrenorul Maurizio Sarri va introduce mai multe rezerve grecii ar putea avea ceva şanse. Însă nu doar un rezultat bun pentru ei este necesar, pentru că ungurii de la MOL Vidi au trei puncte mai mult şi joacă în Belarus, la BATE Borisov, echipă care a câştigat în Ungaria

Europa League - etapa a 5-a. PAOK Salonic merge la Londra pentru meciul cu Chelsea. Englezii au câştigat în Grecia cu 1-0
Europa League – etapa a 5-a. PAOK Salonic merge la Londra pentru meciul cu Chelsea.

Răzvan Marin, anunţat titular la Standard Liege – Sevilla în etapa a 5-a a Europa League

Un alt român care este implicat la maxim în această rundă este internaţionalul Răzvan Marin. Belgienii joacă acasă cu FC Sevilla, echipă care se află pe locul secund în grupa J, la egalitate de puncte cu ruşii de la FK Krasnodar. Cum ruşii joacă acasă cu codaşa grupei, Akhişar şi probabil vor câştiga, partida de la Liege devine decisivă. Va fi foarte greu pentru Standard, însă va fi foarte greu şi pentru Sevilla.

Programul complet al meciurilor din etapa a 5-a a Europa League

Iată care este programul complet al rundei a 5-a din Europa League:

GRUPA A

FC Zurich – AEK Larnaca, ora 20:00

Bayer Leverkusen – Ludogoreţ, ora 20:00

GRUPA B

Rosenborg – Celtic Glasgow, ora 20:00

Salzburg – RB Leipzig, ora 20:00

GRUPA C

Zenit Sankt Petersburg – FC Copenhaga, ora 20:00

Bordeaux – Slavia Praga, ora 20:00

GRUPA D

Fenerbahce -.Dinamo Zagreb, ora 20:00

Anderlecht – Spartak Trnava, ora 20:00

GRUPA E

Vorskla Poltava – Arsenal, ora 20:00

Qarabag – Sporting Lisabona, ora 20:00

GRUPA F

Betis Sevilla – Olympiakos Pireu, ora 20:00

AC Milan – Dudelange, ora 20:00

GRUPA G

Spartak Moscova – Rapid Viena, ora 17:50

Glasgow Rangers -.Villarreal, ora 22:00

GRUPA H

Apollon Limassol – Lazio, ora 22:00

Eintracht Frankfurt – Marseille, ora 22:00

GRUPA I 

Malmo – Genk, ora 22:00

Sarpsborg – Beşiktaş, ora 22:00

GRUPA J

FK Krasnodar – Akhişar, ora 22:00

Standard Liege – FC Sevilla, ora 22:00

GRUPA K

FC Astana – Dinamo Kiev, ora 17:50

Jablonec – Rennes, ora 22:00

GRUPA L

Chelsea – PAOK Salonic, ora 22:00

BATE Borisov – MOL Vidi, ora 22:00