Fotbal international

Rezultate complete Europa League etapa 4. Seară de coșmar pentru români. Moți și Keșeru, eliminați! Lucescu e și el aproape. Video

08.11.2018 | 23:15
Rezultate complete Europa League etapa 4 Seara de cosmar pentru romani Moti si Keseru eliminati Lucescu e si el aproape Video

UPDATE. PAOK, echipa condusă de Răzvan Lucescu, a pierdut cu 0-1 partida jucată în deplasare cu MOL Vidi și rămâne astfel cu trei puncte după patru etape scurse din grupele Europa League. Etapa viitoare, PAOK joacă în deplasare cu Chelsea.

Standard, cu Răzvan Marin pe teren, a fost învinsă la Krasnodar, însă are în continuare șanse decente de calificare. Rapid Viena, cu Andrei Ivan integralist, a remizat alb acasă cu Villarreal și e ultima în grupă. Diferența față de lider este însă de numai două puncte. Lazio a învins pe Marseille și la retur, scor 2-1, însă Ștefan Radu nu s-a aflat în lot.

Nici Moți și Keșeru pentru Ludogoreț sau Băluță pentru Slavia n-au avut seri mai inspirate, echipele lor remizând alb pe teren propriu. Bulgarii de la Ludogoreț sunt eliminați din Europa League!


Grupa A

Bayer Leverkusen –  Zurich 1-0 VIDEO AICI

Ludogoreț  – AEK Larnaca 0-0 VIDEO AICI

Grupa B

Rosenborg  – FC Salzburg 2-5  VIDEO AICI

Celtic Glasgow – RB Leipzig 2-1  VIDEO AICI

Grupa C

Bordeaux – Zenit Sankt Petersburg 1-0  VIDEO AICI

Slavia Praga  – FC Copenhaga 0-0 VIDEO AICI

Grupa D: 

Fenerbahçe – Anderlecht 2-0 VIDEO AICI

Dinamo Zagreb – Spartak Trnava 3-1  VIDEO AICI

Grupa E

Vorskla Poltava – Qarabag 0-1  VIDEO AICI

Arsenal – Sporting Lisabona 0-0 VIDEO AICI

Grupa F

Real Betis – AC Milan 1-1  VIDEO AICI

Olympiacos – FC Dudelange 5-1 VIDEO AICI

Grupa G

Spartak Moscova – Glasgow Rangers 4-3 VIDEO AICI

Rapid Viena – Villarreal 0-0

Grupa H

Apollon Limassol –  Eintracht Frankfurt 2-3 VIDEO AICI

Lazio –  Marseille 2-1  VIDEO AICI

Grupa I

Malmo FF – Sarpsborg 1-1  VIDEO AICI

RC Genk – Beşiktaş 1-1  VIDEO AICI

Grupa J

FC Krasnodar – Standard Liege 2-1  VIDEO AICI

Akhișar – FC Sevilla 2-3  VIDEO AICI

Grupa K

FC Astana – FK Jablonec 2-1 VIDEO AICI

Dinamo Kiev – Rennes 1-0  VIDEO AICI

Grupa L

BATE Borisov – Chelsea 0-1  VIDEO AICI

MOL Vidi – PAOK 1-0  VIDEO AICI


În această competiție sunt implicați și românii. În grupa A, românii de la Ludorgoreț își joacă ultima șansă de a mai prinde primăvara europeană în fața celor de la AEK Larna. Este o misiune aproape imposibilă pentru Claudiu Keșeru, Cosmin Moți și Dragoș Grigore, care nu depind doar de meciul lor. Trebuie și ca Leverkusen să piardă acasă cu Zurich pentru a mai avea șanse la calificare. Până acum Ludogoreț a luat doar un punct în Grupa A după 3 etape

Slavia Praga, echipa lui Alexandru Băluță este pe locul 2 în Grupa C. Românul are meci acasă cu rivala directă pentru calificarea din grupă, FC Copenhaga. Și Andrei Ivan are un meci de foc în Grupa G. Rapid Viena – Villarreal este una dintre cele mai atractive partide ale serii în Europa League. Echipa lui Andrei Ivan a fost umilită etapa trecută de spanioli, în deplasarea de pe Estadio de la Ceramica, Villarreal – Rapid Viena 5-0.

Răzvan Lucescu joacă ultima șansă la Budapesta

Răvzan Lucescu are meci foarte greu la Budapesta cu MOL Vidi în grupa L. Într-o grupă în care Chelsea defilează și are maxim de puncte, PAOK se bate pentru al doilea loc calificabil cu BATE Borisov și MOL Vidi. În partida tur, maghiarii au bătut 2-0 la Salonic, într-o partidă în care românul Alin Toșca a fost integralist. Șanse mari de cailificare, și asta chiar din etapa 4, are Lazio. Echipa lui Ștefan Radu  are meci cu Marseille pe Olimpico. În tur italienii au bătut cu 3-1 la Marseille. Un alt român care se bate pentru un loc în primăvara europeană este Răzvan Marin., Standard Liege are meci greu la Krasnodar cu echipa de pe locul 2 din grupa J. În tur Standard i-a învins cu 2-1 pe ruși. În această grupă Sevilla, Krasnodar și Standard sunt la egalitate de puncte (6) pe primul loc. Ultima fără punct în grupă este Akhișar.

Răzvan Marin și Standard luptă pentru calificare