Fotbal international

N-a mai fost nicio minune! Slovan Liberec învinge FCSB cu două goluri din faze fixe. “Roș-albaștrii” au jucat 70 de minute cu om în minus. Video

24.09.2020 | 22:20
Na mai fost nicio minune Slovan Liberec invinge FCSB cu doua goluri din faze fixe Rosalbastrii au jucat 70 de minute cu om in minus Video
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 0-2 meciul din turul trei preliminar din Europa League împotriva celor de la Slovan Liberec. Roș-albaștrii au jucat din minutul 20 în inferioritate numerică. Intervențiile lui Straton au ținut tabela intactă până la pauză.

La începutul reprizei secunde, FCSB a ratat cea mai mare șansă de gol prin Adrian Petre, care a tras în portar din postură de 1 contra 1. În minutul 64, defensiva FCSB-ului a cedat după o lovitură de colț. A înscris Yusuf.

ADVERTISEMENT

Tabela a fost închisă în minutul 82 de golul lui Rabusic, venit tot după un corner. FCSB se oprește pentru prima dată în ultimul deceniu mai devreme de play-off-ul cupelor europene. Însă, dacă lotul roș-albaștrilor era valid, probabil lucrurile ar fi arătat altfel.

FCSB – Slovan Liberec 0-2 (Yusuf 64, Rabusic 82) VEZI VIDEO FAZELE 

FINAL de meci! Slovan se impune cu 2-0 și se califică în play-off-ul Ligii Europa

Min. 82: GOL Liberec! Rabusic înscrie tot după un corner cu o lovitură de cap

Min. 64. GOL Liberec! Yusuf deschide scorul cu o lovitură de cap bine plasată!

Min. 62: Adrian Șut scoate de pe linia porții o lovitură de cap la care Straton era bătut

Min. 53: Straton salvează din nou FCSB duă lovitura de cap a lui Kacharaba

Min. 49: Ocazie uriașă pentru FCSB! Petre nu reușește să îl lobeze pe portarul advers din postură 1 contra 1

ADVERTISEMENT

Start în partea secundă!

PAUZĂ! După primele 45 de minute, scorul dintre FCSB și Slovan este egal, scor 0-0. Roș-albaștrii joacă din minutul 13 cu un om în minus după eliminarea lui Cană.

Min. 22: Straton salvează in extremis o lovitură liberă puternic executată

Min. 20: Cană vede cartonaș roșu după ce arbitrul a considerat că a faultat din postură de ultim apărător

ADVERTISEMENT

Min. 13: Perianu vede cartonaș galben după o simulare în careu.

Min. 10: Karanovic s-a accidentat și este înlocuit de Popescu.

Min. 5: Adrian Șut trage puternic, însă șutul său este pe centru și Nguyen a respins

Start de meci!

  • FCSB: Straton – Enache, Cană, Soiledis, Panțîru – Simion, Perianu, Șut – Ad. Petre, Karanovic, Caiado. Rezerve: Udrea, R. Ion, Pantea, Botezatu, Horșia, Popescu, Ardelean. Antrenor: Mihai Pintilii
  • Slovan Liberec: Nguyen – Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula – Beran, Hromada, Mara, Pesek – Mosquera, Yusuf Helal. Rezerve: Knobloch, Jugas, Rabusic, Matousek, Rondic, Fukala, Chalus. Antrenor: Jiri Neuman

UPDATE 24 septembrie, ora 19:20 / Ovidiu Perianu este căpitanul FCSB-ului în această seară, deși are numai 18 ani!

ADVERTISEMENT

FCSB – Slovan Liberec Live stream Prima TV

Partida FCSB – Slovan Liberec se joacă joi, 24 septembrie, de la ora 20:30, în turul 3 preliminar al Europa League şi este transmisă în direct de postul Prima TV. Aveţi şi opţiunea de a urmări jocul în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

Pentru FCSB, în acest moment adversarul cel mai de temut nu pare a fi Slovan Liberec, deşi cehii sunt o echipă bine organizată. Problema bucureştenilor este infectarea cu coronavirus a peste 25 de persoane, dintre care 15 sunt componenţi ai lotului, iar ceilalţi membrii staffului tehnic sau oficiali din cadrul clubului.

Necunoscuta din lotul FCSB este câţi jucători cu COVID pot fi recuperaţi

În turul precedent, în deplasarea din Serbia, unde FCSB s.-a calificat după lovituri de departajare în faţa lui Backa Topola, după un incredibil 6-6 după 120 de minute, mulți dintre aceşti jucători au absentat. Şi lor li se adaugă, grea lovitură, atacanții Florinel Coman, și Dennis Man, doi dintre cei mai în formă jucători.

Marţi, toţi cei 18 testaţi pozitiv au efectuat noi controale, însă cel relevant a avut loc miercuri, acesta fiind cel acreditat de UEFA. În urma acestuia, a ieșit pozitiv și Dennis Man, omul în care FCSB-ul își punea toate speranțele în meciul cu Slovan.

Straton şi Cană, transferuri de urgenţă

Sunt izolaţi portarul Vlad, fundașii Crețu, Miron, Briceag şi Cristea, mijlocaşii Olaru, Moruțan, Ov. Popescu şi Vână, plus atacanţii Tănase, Man, Florinel Coman, Buziuc şi Buş, lor adăugându-li-se doi dintre fotbaliştii de la echipa a doua.

Din acest motiv, FCSB a efectuat de urgenţă mai multe transferuri. A profitat de faptul că Dinamo l-a disponibilizat pe portarul Cătălin Straton şi acesta a şi apărat primul meci la FCSB în ultima etapă, cu Argeş. La fel şi fundaşul central Ştefan Cană, jucător al FCSB trimis la Farul Constanţa, în Liga 2 şi readus de urgenţă. Şi el a jucat titular cu piteştenii şi a făcut-o bine. În plus, în ziua meciului cu Slovan, până la timpul limită impus de UEFA, au mai semnat cu echipa lui Gigi Becali doi fotbaliști de la Hermannstadt, Goran Karanovic și David Caiado, plus Gabriel Enache, din postura de jucător liber de contract.

Cu toate că au reuşit să câştige în Serbia şi să facă aceste două achiziţii FCSB nu a câştigat încrederea caselor de pariuri, care văd pe Slovan Liberec mare favorită şi îi acordă cota de 1,40 la victorie. FCSB a primit cotă 7,30 la victorie.

ADVERTISEMENT