News

Europarlamentarul Carmen Avram, lămuriri suplimentare despre situația Rovanei Plumb! „Ca să fie foarte, foarte clar. NU a fost respinsă”

27.09.2019 | 15:50
Carmen Avram i-a luat apărarea Rovanei Plumb. Sursa foto - facebook

Europarlamentarul Carmen Avram a venit cu lămuriri suplimentare despre situația Rovanei Plumb! Concret, Comisia pentru Afaceri Judiciare a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb și nu poate asuma funcția de comisar european. După votul primit de social democrată, Opoziția a luat foc în țară

Europarlamentarul Carmen Avram, lămuriri suplimentare despre situația Rovanei Plumb!

În apărarea Rovanei a sărit acum Carmen Avram. Fosta jurnalistă de la Antena 3, acum europarlamentar PSD, spune că Plumb nu a fost respinsă. ”Ca să fie foarte, foarte clar pentru cei care se bucură acum că au mai dat o lovitură împotriva României, Rovana Plumb nu a fost “respinsă”. I s-a suspendat!! procedura de audiere în comisia de transport, pentru a-i da timp să-şi rezolve problema considerată “conflict de interese”.

Dacă reuşeşte, are toate şansele de a merge mai departe. Dar, totuşi, cât e de trist ce se întamplă în această țară! Cât e de trist că există români care sfâşie români, ca să poată sluji aiurea! Cât e de trist că, din 10 candidați “cu probleme”- dintre care unii chiar au fost dovediți că au călcat strâmb-doar Rovana Plumb (victimă a unei groaznice campanii de denigrare şi de hărțuire) e cea care trebuie să suporte consecințele! Tare, tare trist”, a precizat Avram.

Europarlamentarul Carmen Avram, lămuriri suplimentare despre situația Rovanei Plumb! Carmen Avram
Carmen Avram a fost aleasă europarlamentar pe 26 mai. Sursa foto – facebook

Rovana Plumb, fermă pe poziții

Rovana Plumb nu a ezitat nici ea și a explicat ceea ce se întâmplă la Bruxelles. Fostul ministru al Fondurilor Europene susține că nu a primit nicio comunicare oficială din partea Comisiei Juridice în urma audierii sale. ”Azi am oferit colegilor europarlamentari din Comisia Juridica, asa cum mi-au solicitat, clarificari suplimentare. Prevederi diferite au facut sa existe diferente. 

Acestea au existat intre declaratia financiara conform codului de conduita al comisarilor depusa la Bruxelles si declaratia de avere depusa in Romania. Pana la aceasta ora nu am primit nicio comunicare oficiala din partea Comisiei Juridice in urma audierii mele”, a precizat Rovana Plumb.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri