News

Europarlamentarul Ramona Mănescu a fost jefuită pe străzile din Bruxelles!

20.05.2019 | 15:53
Ramona Manescu a fost jefuita pe strazile din Bruxelles

Europarlamentarul român Ramona Mănescu a fost jefuită pe străzile din Bruxelles, după cum a relatat România TV! Jaful a avut loc în anul 2010, dar acesta a arătat o avere mult mai mare decât cea declarată de europarlamentarul român. Totul a fost deslușit de Rise Project, care a publicat o anchetă de proporții!

Ramona Mănescu a fost jefuită pe străzile din Bruxelles

Roxana Mănescu, soția fostului edil al Sectorului 6 Rareș Mănescu, a fost tâlhărită în anul 2010. Atunci s-a aflat că aceasta are o avere mult mai mare decât cea din declarațiile sale de avere. Potrivit Rise Project, în timpul pe care l-a petrecut în Parlamentul European, Mănescu a fost surprinsă la volanul unui automobil ultra-scump, pe care nu îl avea trecut în declarația de avere.

Mai mult, Mănescu s-a stabilit într-o vilă în valoare de aproximativ 1 milion de euro, pe care o numește „a noastră”, care însă nici aceasta nu era consemnată vreodată în documentele prin care demnitarii își fac publică starea materială.

Ramona Manescu a mai fost jefuita sin in 2010, cand s-a aflat ca averea sa este mai mare decat cea declarata

Hoții i-au furat europarlamentarului român un autoturism de lux, în 2010

Rise Project mai menționează și că soția fostului primar al Sectorului 6, Rareș Mănescu, s-a înregimentat în fundații și a înființat firme pe care le-a menționat doar pe sărite în declarațiile de interese. La jaful din 2010, hoții i-au furat un autoturism foarte scump, care nu apărea în declarația sa de avere. Aceasta a fost jefuită chiar în fața casei, când hoții au venit cu arme și au pus-o la pământ. I-au luat cheile bolidului și s-au făcut nevăzuți. Rise Project arată că cei doi soți au câștigat 4,5 milioane de euro din acapararea – prin „metoda” drepturilor litigioase – mai multor terenuri retrocedate în București.

Ramona Nicole Mănescu (n. 6 decembrie 1972, Constanța) este un politician și jurist român. Este europarlamentar (2007-prezent) unde activează în cadrul Partidului Popular European. În cadrul acestui grup este membră în Comisia pentru afaceri externe (AFET), vicepreședinta Delegației pentru relațiile cu țările din Mashrek (DMAS) și membru supleant în Comisia pentru transport și turism (TRAN), Subcomisia pentru drepturile omului (DROI) și Delegația pentru relațiile cu Peninsula Arabică (DARP). A fost ministru al Transporturilor în al doilea guvern Victor Ponta începând cu 2012. A demisionat din funcție în data de 26 februarie 2014, în urma retragerii PNL din guvern.