Fotbal international

VIDEO. Mare surpriză în finala European Masters! Ronnie O’Sullivan a fost învins dramatic

UPDATE, ora 22:00 / Judd Trump a cîştigat Mastersul European după ce l-a învins în finală pe Ronnie O’Sullivan, scor 9-8. Astfel, Trump este primul deţinător al titlului de la Bucureşti,...
09.10.2016 | 22:02

UPDATE, ora 22:00 / Judd Trump a cîştigat Mastersul European după ce l-a învins în finală pe Ronnie O’Sullivan, scor 9-8. Astfel, Trump este primul deţinător al titlului de la Bucureşti, deşi pornea cu şansa a doua în faţa lui Ronnie.10

da


EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. 6 octombrie, ora 21:50 / Se ştiu sferturile de finală ale turneului bucureştean. Toate meciurile vor avea loc vineri, cu începere de la ora 13:00.

ADVERTISEMENT

Program:

Ora 13:00: Judd Trump – John Higgins

urmat de: Mark Selby – Alfie Burden

Ora 19:00: Ronnie O’Sullivan – Mark Davis

urmat de: Neil Robertson – Anthony McGill

Rezultatele zilei de joi:

Mark Davis – Liang Wenbo 4-3
Anthony McGill – Scott Donaldson 4-3
Andrew Higginson – Judd Trump 0-4
Mark Selby – Barry Hawkins 4-0


EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. 5 octombrie, ora 22:07 / Miercuri s-au stabilit primii 4 sfert-finalişti de la Mastersul European de Snooker. John Higgins l-a învins la mare luptă pe Tom Ford şi şi-a asigurat prezenţa în sferturi.

ADVERTISEMENT

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. Alfie Burden a reuşit surpriza şi l-a eliminat pe Ricky Walden cu acelaşi scor. În sesiunea de seară, Ronnie O’Sullivan a trecut clar cu 4-2 de Mark Allen, iar Neil Robertson şi-a asigurat prezenţa în ultimii 8 după 4-1 cu Rhys Clark.

Rezultatele zilei:

adw

Vineri se joacă ultimele 4 optimi de finală. Vezi programul:

321


EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. 4 octombrie, ora 23:15 / S-a încheiat şi a doua zi la Mastersul European. A fost din nou o zi plină la Circul Globus, în care marea surpriză a fost eliminarea lui Shaun Murphy. 

ADVERTISEMENT

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. Ronnie O’Sullivan şi Mark Selby s-au calificat în optimile de finală fără mari emoţii. Judd Trump a oferit meciul zilei cu Ben Wollaston. Trump s-a impus pînă la urmă cu 4-3 şi şi-a asigurat locul în optimi.

Rezultatele zilei: 

fef

Programul zilei de joi: 

jioiojio


EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. 3 octombrie, ora 18:32 / Prima zi din Mastersul European de Snooker a fost una spectaculoasă, în care am avut şi surprize, dar şi un joc perfect din partea favoriţilor.

ADVERTISEMENT

Surprizele sînt eliminările lui Marco Fu şi Ali Carter, care nu îşi vor aminti cu plăcere de prima ediţie a acestui turneu. În schimb, Neil Robertson, Ronnie O’Sullivan, John Higgins şi Mark Selby au defilat. Rezultatele primei zile de concurs:

selbyuy

Programul OFICIAL al zilei de marţi:

11111


EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. 3 octombrie, ora 18:32 / A început Mastersul European de Snooker. Primele meciuri au furnizat şi primele surprize.

Ali Carter a fost eliminat încă din primul tur de Anthony McGill, 3-4, într-un duel maraton de aproape 3 ore. O altă surpriză neplăcută a fost furnizată de Marco Fu, care a fost spulberat cu 0-4 de Andrew Higginson.

În schimb, Barry Hawkins, John Higgins şi Neil Robertson şi-au respectat renumele şi s-au calificat în optimi.

Rezultatele zilei:

ff

Mark Selby şi Ronnie O’Sullivan vor evolua în sesiunea de seară: 

Ora 19:00:

Mark Selby – Fergal O’Bryan (turul 2 calificări)

David Grace – Rhys Clarke

Nu înainte de ora 20:00:

Daniel Wells-Ronnie O’Sullivan (turul 2 calificări)

Yan Bingtao – Ricky Walden


EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. 3 octombrie, ora 00:00. Aşteptarea a luat sfîrşit. Mastersul European de Snooker începe AZI la Bucureşti, la Circul Globus. În sesiunea de seară vor evolua şi Ronnie O’Sullivan şi Mark Selby, campionul mondial en-titre, în ultimul tur din calificări.

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. Cele două staruri ale snookerului au participat la conferinţa de presă premergătoare turneului. Selby şi O’Sullivan au declarat că sînt foarte entuziasmaţi să fie prezenţi la primul Masters European din istorie:

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. “Va fi ceva grandios. Am jucat aici meciuri demonstrative şi nu tot timpul ai şansa să joci într-o arenă cu 2000 de oameni în tribune. Oraşul e grozav, oamenii sînt primitori. Cu cît stăm mai mult în turneu, cu atît va fi mai bine. Sînt foarte bucuros că voi juca din nou în România, o ţară de care m-am îndrăgostit. Le-am spus tuturor că merită să îşi facă vacanţele în România, fac lobby acestei ţări. Întradevăr, voi avea o casă aici şi sper să îmi petrec cît mai mult timp în România”, a declarat Ronnie O’Sullivan.

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. Campionul mondial en-titre şi liderul clasamentului mondial, Mark Selby, a declarat că se simte pregătit pentru acest turneu:

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. “Dacă vorbiţi de oboseală, poate fi din cauza drumului. Am fost la Shanghai, apoi m-am întors la Londra, apoi la Preston, de acolo am mers în Bulgaria şi acum în România, toate într-un timp foarte scurt. Dar în ceea ce priveşte meciurile, nu se pune problema. Pentru asta ne antrenăm atîtea ore pe zi, pentru astfel de turnee facem ceea ce facem. Bucureştiul e un oraş frumos. Am mai fost aici şi cu cît rămînem mai mult în turneu, cu atît mai bine”, a declarat Mark Selby.

1

Programul zilei de luni:

Ora 10:00:

Ali Carter – Anthony McGill

Robin Hull – Tom Ford

Ora 13:00:

John Higgins – Michael Holt

Barry Hawkins – Michael Wild

Ora 14:00: 

Andre Higginson – Marco Fu

Neil Robertson – Graeme Dott

Ora 19:00:

Mark Selby – Fergal O’Bryan (turul 2 calificări)

David Grace – Rhys Clarke

Nu înainte de ora 20:00:

Daniel Wells-Ronnie O’Sullivan (turul 2 calificări)

Yan Bingtao – Ricky Walden


EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. 1 octombrie, ora 16:14 / Au mai rămas două zile pînă la startul competiţiei. Organizatorii au postat un clip de promovare al turneului:


EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. UPDATE, 30 septembrie, ora 14:27. Organizatorii au anunţat formatul competiţiei de la Bucureşti. În primele tururi şi în sferturi se va juca cel mai bun din 7 frame-uri, primul la 4.

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. În semifinale, cîştigătorul va fi decis după sistemul cel mai bun din 11 şi finala, cel mai bun din 17, primul la 9. Se va juca pe două mese la circul Globus din capitală.

Formatul competiţiei: 

masters


EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. UPDATE, ora 10:04. S-a stabilit tabloul principal al turneului de la Bucureşti. Numele mari ale snookerului mondial vin în România pentru primul turneu profesionist organizat de ţara noastră.

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. Au mai rămas două meciuri de calificare, care se vor disputa la Circul Globus. E vorba de meciurile: Mark Selby – Fergal O’Bryan şi Daniel Wells – Ronnie O’Sullivan.

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. Tabloul principal de concurs European Snooker Masters:

* Dominic Dale joacă împotriva învingătorului din duelul Mark Selby – Fergal O’Bryan

* David Gilbert joacă împotriva învingătorului din duelul Ronnie O’Sullivan – Daniel Wells

1

2


EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. A rămas mai puţin de o săptămînă pînă la startul European Masters, primul turneu profesionist de snooker din România. Cei mai buni jucători din lume vin la Bucureşti, iar împătimiţii snookerului vor avea o săptămînă de vis la Circul Globus.

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. Nu mai puţin de 8 campioni mondiali participă la acest turneu. Nu aveau cum să lipsească Ronnie O’Sullivan, considerat cel mai talentat jucător din toate timpurile, dar şi Mark Selby, campionul mondial en-titre.

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. Ronnie O’Sullivan s-a îndrăgostit de România anul trecut cînd a participat la meciul demonstrativ cu Stuart Bingham. De atunci, Ronnie e o prezenţă constantă la noi în ţară. Cvintuplul campion mondial a transmis şi un mesaj fanilor după victoria din primul tur al calificărilor:

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. “Sînt bucuros că m-am calificat pentru Mastersul din România, va fi un eveniment uriaş acolo. Fani minunaţi, locaţie perfectă şi prieteni foarte buni care organizează turneul”, a fost mesajul lui Ronnie.

rrs

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. Campionul mondial en-titre e Mark Selby şi a declarat că abia aşteaptă competiţia de la Bucureşti: “Sînt fericit că am trecut şi că particip la Mastersul European. Abia aştept să vin în România, într-un oraş superb cu fani minunaţi”, a transmis Selby.

1

EUROPEAN SNOOKER MASTERS LIVE VIDEO. Mark Selby şi Ronnie O’Sullivan vor juca ultimul tur al calificărilor la Circul Globus din capitală. Biletele sînt disponibile în reţeaua Eventim.

ADVERTISEMENT