Sporturi

Eurosport a achiziționat drepturile TV pentru turneele ATP din 2020! Vor fi transmise peste 40 de competiții

22.10.2019 | 15:44
Postul Eurosport a achiziționat începând cu anul 2020 drepturile TV pentru transmiterea exclusivă a turneelor de tenis din circuitul ATP
ADVERTISEMENT

Postul Eurosport a achiziționat începând cu anul 2020 drepturile TV pentru transmiterea exclusivă a turneelor de tenis din circuitul ATP în România, Cehia, Ungaria și Slovacia. Canalul de sport va transmite exclusiv până la 41 de evenimente ATP pe an, plus următoarele patru ediții ale Turneului Campionilor, supranumit Nitto ATP Finals, care anul viitor va avea loc la Londra, iar cele din 2021, 2022 și 2023 la Torino.

Eurosport a achiziționat drepturile TV pentru turneele ATP din 2020

După ce a anunțat achiziționarea drepturilor TV pentru turneele ATP începând cu 2020, Eurosport a precizat că acordurile includ acoperirea a 41 de evenimente. Acestea vor fi nouă evenimente ATP Masters 1000, 13 evenimente ATP 500 și 17 evenimente ATP 250, Nitto ATP Finals, precum și Next Gen ATP Finals. Pe lângă acestea, în 2020 la Eurosport se pot vedea trei din cele patru turnee de Grand Slam: Australian Open, Roland Garros și US Open.

ADVERTISEMENT

Dintre cele mai importante evenimente ale tenisului masculin la Eursport se vor vedea turneele de Masters: Insian Wells, Miami, Monte Carlo, Madrid, Roma, Rogers Cup, Cincinnati, Shanghai și Paris, și competiții de nivel mai mic precum Rotterdam, Dubai, Barcelona, Hamburg, Washington, Basel sau Viena.

Roger Federer salută publicul de la Basel după ce l-a învins pe Marius Copil în finala din 2018

”Vrem să ducem parteneriatul cu ATP la un alt nivel”

”Prin completarea acoperirii celor patru turnee de Grand Slam, suntem cu adevărat gazda tenisului în România. Suntem entuziasmați să ducem parteneriatul cu ATP la un alt nivel și să deservim fanii locali pe toate platformele Eurosport”, a declarat Andrey Stoychev, vicepreședintele Business Development, Distribution, Sports and Commercial Operations pentru Discovery în Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală.

ADVERTISEMENT

”Acest lucru confirmă investițiile constante pe care le-am făcut în ultimii ani pe piața din România, printre care se numără extinderea drepturilor de difuzare pentru Premier League, lansarea emisiunii Premier League Show, achiziția drepturilor de difuzare a FA Cup, Jocurile Olimpice și multe altele care vor fi anunțate în curând. Consider că toate arată angajamentul nostru față de această piață și importanța ei strategică în regiune, din ce în ce mai mare de la an la an”, a mai spus reprezentatul Eurosport.

Tags: