Sport

Eurosport își pune cenușă în cap: “Plănuim să transmitem la TV meciurile Simonei Halep și Soranei Cîrstea!”. Exclusiv

Reprezentanții Eurosport își pun cenușă în cap după ce au hotărât să nu transmită la tv meciul Simona Halep - Danka Kovinic și promit că următoarele partide ale româncelor vor fi transmise la tv.
23.01.2022 | 18:00
Eurosport isi pune cenusa in cap Planuim sa transmitem la TV meciurile Simonei Halep si Soranei Cirstea Exclusiv
Eurosport, poziție oficialiă vis-a-vis de faptul că meciul Halep - Kovinic nu s-a văzut la tv. Sursa: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că meciul din turul trei de la Australian Open dintre Simona Halep și Danka Kovinic nu va fi transmis la tv. Acest lucru a marcat o premieră negativă în mass-media din România, fiind primul meci al Simonei din istoria participărilor ei de Grand Slam care nu se vede la tv în țară.

Programat la ora 03:00 dimineața, reprezentanții postului au decis să transmită meciul doar pe platforma online Eurosport Player, acolo unde accesul se face pe baza unui abonament, care costă 15 lei lunar.

ADVERTISEMENT

Românii, furioși după ce Eurosport a decis să transmită meciul Simonei Halep doar pe platforma online

Iubitorii tenisului au creat un adevărat tsunami pe rețelele de socializare, fiind profund nemulțumiți de decizia inexplicabilă a postului pan-european de a transmite meciul doar pe platforma online.

Românii i-au acuzat pe cei care au luat această decizie de lipsă de respect și de faptul că le pasă doar să își crească numărul de abonați pe Eurosport Player, cel mai probabil, acesta fiind și motivul pentru care meciul a fost transmis exclusiv acolo.

ADVERTISEMENT

Punct de vedere oficial: “Meciurile Simonei Halep au fost întotdeauna o prioritate pentru Eurosport”

FANATIK a cerut un punct de vedere oficial celor de la Eurosport vis-a-vis la această situație. Reprezentanții postului pan-european își pun cenușă în cap și promit că următoarele meciuri ale Simonei Halep și Soranei Cîrstea, vor fi transmise la tv:

“Meciurile Simonei Halep au fost întotdeauna o prioritate pentru Eurosport, pentru că unul dintre obiectivele noastre este să le prezentăm fanilor sportului din România performanțele eroilor locali.

ADVERTISEMENT

Meciul Simonei a putut fi urmărit pe Eurosport Player, aplicația noastră OTT, unde transmitem live fiecare meci disponibil. În plus, meciul Simonei Halep cu Danka Kovinic a fost difuzat în totalitate la 10:00 pe Eurosport 1.

Reprezentanții postului își pun cenușă în cap:”Plănuim să transmitem meciurile live la Eurosport 1 sau Eurosport 2″

Ne pare rău că fanii Simonei au fost dezamăgiți de faptul că meciul nu a fost transmis pe Eurosport 1. Sperăm că Simona Halep și Sorana Cîrstea vor avea o săptămână de succes la Australian Open și plănuim să transmitem meciurile acestora live la Eurosport 1 sau Eurosport 2, dar și în aplicația Eurosport Player.”, a fost reacția oficială a Eurosport la solicitarea FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fanii tenisului vor putea să urmăreacă meciul Simonei Halep împotriva lui Alize Cornet din optimile Australian Open în direct pe Eurosport 1. Confruntarea va avea loc luni dimineața, începând cu ora 04:00.

Postul tv, criticat de fani pentru că a întrerupt meciul Anisimova – Osaka la scorul de 5-5 în setul decisiv

Apoi, de la ora 08:30, Sorana Cîrstea o va întâlni în aceeași fază a competiției pe Iga Swiatek, câștigătoarea din 2020 de la Roland Garros. Româncele se pot întâlni în faza semifinalelor, fiind pe aceeași parte de tablou.

Postul Eurosport a fost aspru criticat de iubitorii tenisului și înainte de a lua decizia de a transmite exclusiv online meciul Simona Halep – Danka Kovinic. Cu o zi înainte, meciul Anisimova – Osaka a fost întrerupt la scorul de 5-5 în setul decisiv pentru a transmite o competiție de schi.

  • 15 lei costă abonamentul lunar la Eurosport Player
  • 2018 este anul în care Simona Halep a ajuns cel mai departe la Australian Open (finala)

 

ADVERTISEMENT