Carousel hot news

GAFA URIAŞĂ făcută de compozitorul piesei pentru Eurovision: „Melodia a fost făcută pentru Elveţia, care a renunţat la ea”

Mihai Alexandru, compozitorul piesei „Yodel it!”, melodia care va reprezenta România la Eurovision 2017, a făcut o dezvăluire halucinantă, care vine în dezavantajul său, în primul rând şi...
06.03.2017 | 17:12
GAFA URIAŞĂ făcută de compozitorul piesei pentru Eurovision: „Melodia a fost făcută pentru Elveţia, care a renunţat la ea”

Mihai Alexandru, compozitorul piesei „Yodel it!”, melodia care va reprezenta România la Eurovision 2017, a făcut o dezvăluire halucinantă, care vine în dezavantajul său, în primul rând şi care pune, apoi, ţara noastră într-o poziţie jenantă în context european. Mihai Alexandru a recunoscut că „Yodel it!” a fost compusă pentru o formaţie din Elveţia, aşa explicându-se specificul piesei, care nu are nimic românesc, însă compoziţia sa a fost refuzată de „Ţara cantoanelor”! Pentru că a rămas cu piesa şi cu buza umflată, Mihai Alexandru a înscris piesa la Selecţia Naţională Eurovision din România, că „a trebuit să fac ceva cu ea până la urmă”, după cum a declarat chiar compozitorul. Penibil este puţin spus…

„Eram convins că radiourile comerciale nu vor difuza piesa, dar niciodată nu-i putem împăca pe toţi. (…) Această piesă a fost făcută pentru Timebelle, formaţia care a câştigat în Elveţia. La început proiectul era că trebuia să o iau pe Ilinca să fac ceva tipic elveţian. Ei mi-au cerut chestia asta. Cum am dus-o şi pe Miruna (n.red. – Miruna Mănescu, vocalista de la „Timebelle”) în Elveţia şi am format grupul acesta cu ea, acum doi ani. Nici presa internaţională nu ştie chestia asta… Piesa a fost făcută pentru formaţia Timebelle din Elveţia. După aceea, ei au primit o piesă din Suedia, la care au rămas pentru că au tras managerii şi toată lumea, venind cu foarte multe garanţii acei suedezi şi au renunţat la mine şi la proiectul meu. Aşa că am rămas cu piesa şi a trebuit să fac ceva cu ea până la urmă”, a declarat cu o nonşalanţă stupefiantă Mihai Alexandru la TVR, imediat după ce „Yodel it!” a fost declarată câştigătoare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri