Life

Eurovision 2022. Cine este marea favorită a caselor de pariuri. Pe ce loc se află România

Ucraina este marea favorită a caselor de pariuri internaționale atunci când vine vorba despre câștigarea concursului muzical Eurovision 2022. Pe ce loc se clasează România.
15.03.2022 | 18:33
Eurovision 2022 Cine este marea favorita a caselor de pariuri Pe ce loc se afla Romania
Casele de pariuri au întocmit clasamentul Eurovision 2022. Foto: Instagram/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În luna februarie, Ucraina se afla abia la jumătatea clasamentului făcut de casele de pariuri internaționale, acum, însă, pe fondul războiului, acestea se așteaptă ca publicul să voteze trupa  ucraineană Kalush Orchestra în semn de solidaritate.

Ucraina, marea favorită a caselor de pariuri internaționale când vine vorba de Eurovision 2022. România se află la coada clasamentului

Conform AGERPRES, casele de pariuri internaționale au anunțat că Ucraina este marea favorită  când vine vorba de  câștigarea ediției din acest an a Eurovisionului.

ADVERTISEMENT

Trupa ucraineană Kalush Orchestra concurează cu piesa „Stefania”, iar casele de pariuri consideră că este de așteptat ca aceasta să câștige concursul muzical, deoarece telespectatorii vor tinde să o voteze în semn de solidaritate în urma invaziei ruse în țara lor.

De pildă, casa germană Unibet a oferit luni, 15 martie, grupului ucrainean o cotă de 2/1. Asta după ce la jumătatea lunii trecute, Ucraina se afla abia la mijlocul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Pe locul doi se clasează grupul Mahmood & Blanco, care va reprezenta Italia la Torino cu piesa „Brividi”, cu o cotă cuprinsă între 4/1 şi 5/1. Acest lucru se datorează faptului că anul trecut Eurovisionul a fost câștigat de trupa italiană Maneskin, dar și pentru că duoul a câștigat în februarie ediția din acest an a festivalului Sanremo.

La polul opus, România, reprezentată de WRS cu piesa „Llamame”, ocupă locul cu numărul 35, iar Republica Moldova, care va fi reprezentată de Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov, cu cântecul “Trenuleţul” se află în fața țării noastre, ocupând poziția 32.

ADVERTISEMENT

Suedia se află pe locul 3 în clasamentele întocmite de casele de pariuri

Reprezentanta Suediei, cântăreața Cornelia Jakobs, care va concura cu cântecul „Hold Me Closer”, se află pe locul al treilea și are o cotă de 8/1.

Locul 24 în clasamentul întocmit de casele de pariuri este ocupat de Malik Harris, reprezentantul Germaniei. El concurează la Eurovision cu piesa „Rockstars”.

ADVERTISEMENT

40 de țări participă la Eurovision 2022

Anul acesta, în perioada 10-14 mai, are loc cea de-a 66-a ediție a concursului de muzică Eurovision. După ce forțele armate ruse au invadat Ucraina, țara condusă de Vladimir Putin a fost exclusă din competiție de organizatorul concursului, European Broadcast Union (EBU).

ADVERTISEMENT