Fotbal international

Eusebio Di Francesco e mândru de jucătorii Romei! ”A fost un meci aproape perfect”

03.05.2018 | 08:17
Eusebio Di Francesco e mândru de jucătorii Romei! ”A fost un meci aproape perfect”
Eusebio Di Francesco dând indicații jucătorilor Romei în meciul retur cu Liverpool
ADVERTISEMENT

Antrenorul Eusebio Di Francesco e mândru de jucătorii Romei după victoria în fața formației FC Liverpool din manșa secundă a semifinalelor Champions League, deși italienii au ratat calificarea în marea finală de la Kiev.

Italienii au reușit să se impună pe Stadio Olimpico cu scorul de 4-2, dar nu a fost de ajuns deoarece ”cormoranii” câștigaseră pe Anfield Road cu 5-2.

Eusebio Di Francesco e mândru de jucătorii Romei: ”Nu le-a fost uşor să revină”

”Băieţii au reuşit un lucru extraordinar şi vă asigur că nu le-a fost uşor să revină, după ce le-au făcut cadou două goluri adversarilor. A fost un meci aproape perfect, care ne-a convins că avem forţa de a evolua la un asemenea nivel”, a spus Eusebio Di Francesco care s-a declarat mândru de jucătorii Romei.

ADVERTISEMENT

La sfârşitul partidei de pe Stadio Olimpico, italienii l-au criticat pe arbitrul sloven Damir Skomina, care nu le-a acordat două lovituri de la 11 metri. Prima la un henț clar în careu comis de fundașul Trent Alexander-Arnold, iar cea de-a doua când Edin Dzeko a fost faultat în careu de portarul Loris Karius, dar atacantul bosniac a fost semnalizat eronat în ofsaid.

FC Liverpool s-a calificat în finala Champions League de la Kiev, chiar dacă a fost învinsă de AS Roma, scor 4-2. “Cormoranii” o vor întâlni pe Real Madrid în ultimul act.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri