Life

Eva Măruță, moment viral pe rețelele de socializare. Ce a putut să spună fiica Andrei

Eva Măruță a avut un nou moment viral pe rețelele de socializare. Ce a putut spune fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță care să facă pe toată lumea să râdă.
13.07.2022 | 19:19
Eva Maruta moment viral pe retelele de socializare Ce a putut sa spuna fiica Andrei
Eva Măruță, moment viral pe rețelele de socializare. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță este o adevărată vedetă pe rețelele de socializare, unde fanii se amuză la postările ei și o apreciează pentru onestitatea ei. Iată ce moment al Evei a devenit viral!

Eva Măruță, moment viral pe rețelele de socializare

Totul a început din cauza fratelui mai mare al Evei Măruță, care a enervat-o foarte tare din cauză că o întrerupea constant.

ADVERTISEMENT

Eva Măruță este cea mai faimoasă din familia sa celebră pe TikTok, iar unul dintre cele mai recente filmulețe postate de aceasta arată cum încearcă să îl pună la punct pe fratele ei mai mare, dar fără prea mult succes, așa că apelează la părinții ei pentru a-i da o mână de ajutor.

Eva Măruță încerca să spună o poveste aflându-se în mașină cu mama ei, o prietenă bună de familie, cu David, care se află lângă ea pe bancheta din spate și cu Cătălin Măruță care era la volan.

ADVERTISEMENT

Fratele său mai mare o tot întrerupea, motiv pentru care Eva Măruță a ajuns să spună o frază care i-a amuzat copios nu numai pe cei din mașină, ci și pe fanii de pe rețelele de socializare.

Fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei a strâns pe rețelele de socializare 160.000 de vizualizări la videoclipul respectiv.

ADVERTISEMENT

„Tati, dă-l afară din mașină”, a spus Eva, insistând încă o dată cu aceeași frază.

Mulți urmăritori ai Evei s-au amuzat și s-au regăsit în vorbele sale de copil, dar au existat și unii care au criticat-o. „Este cam obraznică”, a spus cineva.

@evamaruta

🤣🤣🤣 Puteți vedea toată povestea pe YouTube: Eva Show 💜 #evashow @andra @catalinmaruta @davidmaruta @Scrob Florin @ines

♬ original sound – Eva Maruta

Eva Măruță și Andra au avut un momente viral pe rețelele de socializare

Eva Măruță și mama ei au împărtășit un moment viral pe rețelele de socializare și clipul video postat de acestea a ajuns să aibă milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Atunci, mama și fiica au dansat pe o melodie virală pe Tiktok, iar comentariile au fost unele apreciative la adresa celor două.

„Ce îți seamănă micuța”, „Așa bine dansează? Ca o profesionistă”, „Mor de dragul ei, să vă trăiască și să vă bucure sufletele!”, au scris atunci fanii de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: