Life

Eva Zăhărescu a încins Instagramul cu imaginea în costum de baie! Fiica Andreei Berecleanu pozează provocator – Foto

15.07.2020 | 18:05
Eva Zaharescu a incins Instagramul cu imaginea in costum de baie Fiica Andreei Berecleanu pozeaza provocator  Foto
Eva Zăhărescu pozează mult prea provocator la plajă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Eva Zăhărescu este o tânără provocatoare, iar la cei 20 de ani pe care îi are încinge Instagramul cu imagini în care apare cu partea dorsală la vedere.

Fiica Andreei Bereclenau nu pare o persoană inhibată, indiferent dacă unii prieteni virtuali o critică pentru aparițiile sale.

ADVERTISEMENT

Deși nu este o persoană mondenă, Eva Zăhărescu adoră să se fotografieze toată ziua, iar cum e sezon estival, ea se află la mare cu prietenele și se mândresc pe internet cu formele corpului.

Eva Zăhărescu, în imagini care au pus pe jar internetul

Andreea Berecleanu este o fire discretă care pozează cuminte, însă nu același lucru îl putem spune și despre fiica sa, Eva, care are un corp de top model, iar pentru asta pozează toată ziua pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Tânăra apare în câteva imagini pe rețelele de socializare îmbrăcată sumar: în costum de baie, că doar e vară și se află la plajă. Însă modul în care își expune părțile intime i-a făcut pe internauți să lase un val de comentarii.

 

View this post on Instagram

 

Girls just wanna have sun

A post shared by Eva Zaharescu (@eva_zaharescu) on

Eva Zăhărescu este studentă la o universitate din Londra, Anglia, iar în ultimii ani și-a modificat aspectul fizic. Pe lângă pozele îndrăznețe pe care le face, fiica Andreei Berecleanu și-a mărit buzele la medicul estetician și apelează la diferite trucuri de make-up pentru a avea un chip mai angelic.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Always better with a tan on

A post shared by Eva Zaharescu (@eva_zaharescu) on

Andreea Berecleanu a lucrat 17 ani în Antenă

Vedeta TV a început să lucreze alături de soțul ei în 1996, iar de atunci până în 2010, când Andrei Zăhărescu a plecat din presă, a divorțat și s-a căsătorit cu altă femeie, Andreea Berecleanu a prezentat singură jurnalele de știri.

Andreea Berecleanu a părăsit Antena 1 în februarie 2020. În prezent, soțul Andreei este doctorul Constantin Stan.

ADVERTISEMENT

Începând cu 1996, ea a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. A debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23.

 

 

ADVERTISEMENT