News

Evacuare preventivă de urgență la Therme București după ce un echipament s-a supraîncălzit

Complexul cu ape termale și-a întrerupt activitatea după ce la subsol a fost semnalată o supraîncălzire.
13.06.2021 | 22:20
Evacuare preventiva de urgenta la Therme Bucuresti dupa ce un echipament sa supraincalzit
Therme București Foto: Facebook Therme București
ADVERTISEMENT

Alarma de incendiu de la Therme Bucureşti a fost activată, duminică, în cursul după amiezei, când complexul funcţiona, la capacitate maximă.

Evacuare preventivă de urgență la Therme București după ce un echipament s-a supraîncălzit

Reprezentanții celui mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment cu ape termale din Europa, au oferit o explicație despre incident pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, 13 iunie 2021, în jurul orei 17:20, un echipament auxiliar din spaţiul tehnic al Therme Bucureşti a semnalat o supraîncălzire, incidentul minor neafectând niciun client prezent în Therme la acel moment”, se arată în mesajul Therme București.

Potrivit sursei citate, pentru siguranţa si confortul clienţilor şi angajaţilor Therme Bucureşti, conform protocolului de siguranţă, s-a decis, ca masură preventivă, întreruperea activităţii pentru restul zilei.

ADVERTISEMENT

„Vizitatorii prezenţi în complex, în acel moment, au fost îndrumaţi, în mod organizat, către ieşirea din complex”, se mai precizează în mesaj.

Pentru disconfortul creat, toţi cei prezenţi la momentul menţionat în complexul Therme vor primi vouchere de acces pentru a reveni la o data ulterioară.

ADVERTISEMENT

„În acest moment defecţiunea echipamentului a fost deja remediată, urmând ca întregul complex să îşi reia activitatea normală începând din 14 iunie”, mai spun reprezentanții complexului.

Vizitatorii din complex care nu au intrat deja în posesia voucherelor menționate sau cărora nu li s-au returnat banii sunt invitați să trimită o copie a bonului fiscal de acces la adresa de mail webshop@therme.ro, pentru a intra în posesia acestora.

ADVERTISEMENT

După închiderea în luna martie a anului trecut, din cauza restricţiilor legate de pandemia COVID, Therme Bucureşti s-a redeschis pe 7 iunie.

Therme Bucureşti este cel mai mare Therme din Europa, având o suprafaţă totală indoor de peste 34.000 metri pătrați şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor.

Centrul găzduieşte cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante.

ADVERTISEMENT