Evaluarea lui Daum după partida dinamoviştilor: “Avem mulţi jucători cu potenţial!”

Oana Pascaru   
in Dinamo
16/08/2016, 09:42
Evaluarea lui Daum după partida dinamoviştilor: “Avem mulţi jucători cu potenţial!”

Christoph Daum, noul selecţioner al naţionalei, a declarat la finalul partidei dintre Dinamo şi FC Voluntari, scor 3-1, că este mulţumit de ce jucători a putut vedea pe teren, în timpul meciului. Mai ales, că a selectat doi elevi pregătiţi de Andone pentru meciul cu Muntenegru, din debutul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018.

“Avem mulţi jucători cu potenţial. Este foarte important ca ei să crească la echipa de club. Unii dintre ei se dezvoltă la echipa de tineret sau la altă echipă de juniori, înainte de a veni la echipa naţională. Acesta ar trebui să fie obiectivul pentru fiecare jucător român.

Calificările pentru Campionatul Mondial înseamnă un nivel foarte ridicat, mai ridicat decît cel de aici din Liga I. Vom vedea cine este pregătit, dar putem integra jucători uneori. Este nevoie de mai mult de 20 de jucători pentru a reuşi în aceste calificări. Întotdeauna ne uităm după jucători talentaţi”, a spus Daum.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×