ADVERTISEMENT
Life

Eveniment important pentru Maya, fata cântăreței Antonia. Cum s-au pozat cele două în biserică

Fata cântăreței Antonia a făcut prima comuniune, una din cele mai respectate tradiții la catolici.
Autor: Dan Suta | 19.07.2021 | 13:25
Eveniment important pentru Maya, fata cântăreței Antonia. Cum s-au pozat cele două în biserică
Antonia și fiica ei, Maya. Foto: Instagram

Fata cântăreței Antonia a mers la biserică împreună cu mama ei. Maya a fost îmbrăcată în alb, așa cum este obiceiul la catolici, iar momentul a fost unul special în primul rând pentru că i-a fost aproape celebra artistă.

ADVERTISEMENT

Prima comuniune sau confirmarea are loc la catolici la vârste diferite. Se produce în general între 7 și 10 ani, însă aceasta poate avea loc și după 10 ani, în funcție de deciziile părinților și de cât de pregătiți se simt copiii pentru acest pas.

Tradiția este o confirmare a credinței și, așa cum îi spune numele, este o comuniune cu Dumnezeu. La ortodocși, evenimentul se produce în ziua botezului, spre deosebire de catolici, unde copiii stau câțiva ani până la prima lor împărtășanie și confirmare a credinței în Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Antonia, alături de fiica ei, Maya, la unul din cele mai importante momente ale vieții sale

Antonia a însoțit-o pe fiica ei, Maya, la acest eveniment important. Cele două au fost îmbrăcate în alb. Potrivit tradiției din Biserica Catolică, fetele se îmbracă în haine albe, ca niște mirese mici, iar băieții în costum, precum mirii.

Maya a fost extrem de emoționată înaintea acestui eveniment important din viața ei. Antonia a postat câteva imagini cu fiica ei pe Instagram, imagini care au ajuns repede la inimile fanilor.

ADVERTISEMENT

Fata cântăreței a purtat un costum frumos larg, alb și a purtat o coroniță pe cap. Și vedeta a respectat tradiția și a purtat tot o ținută albă, transparentă în partea de sus.

antonia
Antonia și Maya, la prim comuniune. Și băieții vedetei au participat la eveniment. Foto: Instagram

Imaginile cu familia artistei, apreciate de peste 100.000 de oameni

Maya nu a fost doar alături de mama ei la comuniune. Și frații ei, Dominic și Achim i-au fost aproape. La fel ca ea, băieții artistei au fost îmbrăcați tot în haine lejere, albe.

ADVERTISEMENT

Imaginile pe care partenera lui Alex Velea le-a publicat pe contul ei de Instagram au strâns în câteva ore mai bine de 100.000 de aprecieri, dar și multe comentarii.

„Felicitări! Să vă trăiască sănătoși copiii și să vă umple viața de bucurii!; Ce îngeri frumoși; Minunați; Felicitări, Maya!; Trei îngerași frumoși, să te bucuri de ei; Să fiți binecuvântați tu și copiii tăi;

ADVERTISEMENT

Îți seamănă perfect; Ce drăguuuț”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care le-au scris oamenii la fotografiile postate de celebra cântăreață alături de cei trei copii.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!