Cele mai citite

“Eram gata să îl folosesc pe Silviu Lung ca jucător de cîmp!”

Daniel Isăilă, tehnicianul Astrei, a dezvăluit că dacă un jucător al echipei giurgiuvene se accidenta în timpul victoriei cu 4-1 a Astrei în faţa lui FC Braşov din cadrul optimilor Cupei...
Autor: Adrian Dumitru | 18.07.2014 | 23:07
Silviu Lung junior este purtat pe brate de colegi

Daniel Isăilă, tehnicianul Astrei, a dezvăluit că dacă un jucător al echipei giurgiuvene se accidenta în timpul victoriei cu 4-1 a Astrei în faţa lui FC Braşov din cadrul optimilor Cupei Ligii, Silviu Lung junior urma să evolueze ca jucător de cîmp!

Victoria la scor reuşită sub Tîmpa de către elevii săi l-a făcut pe Isăilă să ceară transferuri conducerii giurgiuvene, actualul lor al Astrei avînd 14 jucători! “Mă aşteptam la un joc dificil, dar noi l-am făcut uşor. La pauză le-am transmis băieţilor să trateze meciul la fel de serios, iar ei şi-au făcut datoria! Am controlat jocul pe deplin, am avut nenumărate ocazii să marcăm. Îl foloseam ca jucătorul de cîmp dacă jocul cerea. Bine că nu s-a accidentat nimeni. Trebuie să ne vină întăriri, nu o să putem să rezistăm chiar dacă echipa joacă bine”, a declarat Isăilă la Look Tv.

Fatai: “Eu am vrut să fiu schimbat cu Lung”

La rîndul său, Fatai a comentat cu umor situaţia Astrei din acest moment. “Am venit cu gîndul să cîştigăm! Sîntem puţini jucători, avem nevoie de întîriri, dar pînă atunci muncim! Eu am propus ca Silviu Lung să intre în locul meu. O să fie foarte greu cu Chiajna, în campionat, pentru că e Şumudică antrenor”, a fost declaraţia lui Fatai la LookTv.

Budescu cere întăriri!

Căpitanul şi decarul Astrei, Constantin Budescu, i-a cerut lui Ioan Niculaie, în direct la Look TV, întăriri pentru ca jucătorii să reziste în competiţiile în care sînt angrenaţi. “Ne-am uşurat munca marcînd repede cele două goluri din prima repriză! Ne dorim să cîştigăm Cupa Ligii, mă bucur că ne-am calificat. Ne confruntăm cu probleme şi nu este bine, nu vom putea să facem faţă cu 13 jucători. Trebuie să primim întăriri, altfel va fi incredibil de greu”, a fost declaraţia lui Budescu.

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-CFR 1907 CLUJ NAPOCA 0-1,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (22.05.2013)

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!