News

Eveniment inedit înainte de Paște. Un miel cu cinci picioare a venit pe lume la Mureș

14.04.2020 | 08:51
Eveniment inedit inainte de Paste Un miel cu cinci picioare a venit pe lume la Mures
ADVERTISEMENT

Un eveniment inedit a avut loc înainte de Paște. Un miel cu cinci picioare a venit pe lume la o stână din județul Mureș și a provocat uimirea tuturor localnicilor din zonă.

Eveniment inedit înainte de Paște. Un miel cu cinci picioare a venit pe lume la Mureș

Cu mai puțin de o săptămână înainte de Paște, sătenii din Gâmbuț, o micuță așezare din județul Mureș, au trăit un eveniment ciudat.

ADVERTISEMENT

În ograda unui fermier din sat s-a petrecut un lucru inexplicabil. O oaie a adus pe lume un miel cu cinci picioare, lucru care i-a șocat pe mulți și i-a făcut să-și pună întrebări.

Este vorba de o minune? E un blestem în această perioadă grea de pandemie COVID-19 sau e un semn divin?

ADVERTISEMENT

Pe proprietarul animalului nu îl interesează prea mult aceste discuții. Acesta s-a obișnuit cu animalul din stâna sa, care acum se dezvoltă normal și aleargă pe hotare la fel ca ceilalți miei.

Proprietarul mielului cu cinci picioare: ”Așa a vrut Dumnezeu”

Mielul cu cinci picioare s-a născut în ferma familiei Ludușan din Gumbuț. Fermierul își amintește și acum momentul când ciobanul i-a adus micul animal, care în loc de două picioare în față, avea trei. Ulterior, șocat fiind, acesta și-a dat seama, că are în fermă un miel mai neobișnuit.

ADVERTISEMENT

”L-o fătat oaia și am văzut că are în loc de patru, cinci. Așa a vrut Dumnezeu, ce să facem? A vrut să-l taie medicul veterinar, am zis că dacă nu-l deranjează lăsăm, dar se dezvoltă normal. E roata de rezervă. Cum mașina are patru roți și o roată de rezervă”, a spus proprietarul, conform Știrile ProTv.

În ceea ce privește gura satului, ceilalți localnici cred că mielul este un semn: ”Este un semn, medicii veterinari vor spune mai multe despre această malformație, dar după știința mea, în zona aceasta nu s-a întâmplat așa ceva”.

ADVERTISEMENT

”Este ceva suspect, supranatural, nu am mai auzit”, a adăugat un alt con-sătean pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT