Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Eveniment special organizat pe stadionul Giulești pentru România – Olanda. Cum poți vedea meciul live

Stadionul Giulești va fi casa de la distanță a echipei naționale din meciul cu Olanda, urmând a organiza un eveniment unde fanii pot vedea meciul live.
01.07.2024 | 15:31
Eveniment special organizat pe stadionul Giulesti pentru Romania  Olanda Cum poti vedea meciul live
Pe stadionul Giulești se poate vedea live meciul dintre România și Olanda / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

EURO se află în fazele eliminatorii, iar tabloul pentru sferturile de finală se completează zilnic cu noi nume. Elveția, Germania, Anglia și Spania s-au calificat deja, iar echipa națională își va stabili soarta mâine, contra Olandei.

Stadionul Giulești, casa naționalei de la distanță

Stadionul Giulești, unul dintre stadioanele uzuale ale echipei naționale, va fi casa de la distanță a „tricolorilor“. Clubul Rapid a anunțat că va organiza un eveniment special pentru fanii care vor să vadă meciul.

ADVERTISEMENT

Echipa națională dă piept cu Olanda de la ora 19:00, mâine, 2 iulie, iar fanii sunt așteptați pe Giulești. Rapidiștii vor proiecta meciul pe tabela stadionului, iar fanii sunt bineveniți pentru a se bucura împreună.

„Mâine seară, de la ora 19:00, susținem naționala României #împreună. Partida din Optimile #EURO2024 dintre România și Țările de Jos (Olanda) va putea fi urmărită LIVE pe tabela de marcaj a stadionului Giulești.

ADVERTISEMENT

Intrarea este gratuită, partida va putea fi urmărită de la Peluza Sud, iar accesul în stadion se face începând cu ora 18:00. #HaiRomania“, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a clubului Rapid București.

Când și unde se joacă România – Olanda

Echipa națională a României da piept cu selecționata Olandei la Munchen, stadionul care ne-a făcut să plângem de bucurie cu Ucraina, scor 3-0. „Tricolorii“ deja au ajuns în Bavaria, unde au avut o mică întârziere cu trenul de Munchen.

ADVERTISEMENT

Partida va avea loc mâine, 2 iulie, de la ora 19:00, iar fanii români sunt deja pregătiți pentru atmosferă de zile mari. Biletele s-au epuizat rapid, întrucât UEFA a acordat o cotă-parte de doar șapte mii de bilete României.

Însă, mulți dintre români s-au descurcat și au achiziționat bilete pentru publicul general din Germania. De asemenea, piețele negre și website-urile de resell au fost pline de bilete, la costuri variate.

ADVERTISEMENT

Fanii români au achiziționat bilete chiar și în zonele de peluza ale Olandei, de pe un website de profil. Costurile erau reduse, de 50-100 euro, comparativ cu Marketplace Facebook, unde ajungeau la 300 de euro.

ADVERTISEMENT
4,45 este COTA BETANO pentru calificarea României în sferturile de finală