News

Eveniment tragic în Hunedoara. Un bărbat s-a înecat în râul Mureș. Fiul său de 12 ani este dat dispărut

Tragedie în Hunedoara. Un bărbat s-a înecat în râul Mureș, iar fiul său de 12 ani este dat dispărut.
15.07.2021 | 19:58
Eveniment tragic in Hunedoara Un barbat sa inecat in raul Mures Fiul sau de 12 ani este dat disparut
ADVERTISEMENT

Tragedie pe râul Mureș, în județul Hunedoara. Un bărbat de 55 de ani a murit înecat, iar fiul său de 12 ani este dat dispărut și căutat de echipajele ISU.

Dramă în Hunedoara. Un bărbat a murit înecat în râul Mureș. Fiul său de 12 ani este dat dispărut

În cursul dimineții zilei de joi, 15 iulie, autoritățile au fost alertate de localnicii din comuna Burjuc în legătură cu dispariția a două persoane, tată și fiu.

ADVERTISEMENT

Alerta a venit după ce hainele acestora, produse alimentare și un telefon mobil au fost găsite pe malul râului Mureş.

Mai multe ore, echipaje de polițiști, pompieri, scafandrii și angajați ai primăriei i-au căutat pe bărbatul de 55 de ani și pe fiul acestuia.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în cursul serii, trupul neînsuflețit al tatălui a fost scos din apă, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. În continuare, fiul său, în vârstă de 12 ani, care a fost dat dispărut, este căutat de autorităţi şi localnici.

Cine este bărbatul decedat în râul Mureș

Potrivit presei locale, bărbatul decedat ar fi Stoian Ion, de 55 de ani, din comuna Burjuc. Fiul său, Stoian Sebastian Emanuel, este căutat în continuare, inclusiv cu câini de urmă.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii au fost alertaţi de localnicii din Burjuc că, joi dimineaţa, au fost găsite pe malul râului Mureş, în zona denumită ,,La insulă” de la marginea satului, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, produse alimentare şi un telefon mobil. Bunurile aparţineau lui Ion Stoian, de 55 de ani, şi fiului său, Emanuel, în vârstă de 12 ani.

La faţa locului se află poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ilia, care împreună cu colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu şi angajaţii Primăriei Burjuc, efectuează căutări.

ADVERTISEMENT

În activităţile de căutare, au fost folosiţi şi câinii de urmă”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Autoritățile mai informează că băiatul are 155 de centimetri înălţime, 45-50 de kilograme, ochi verzi, păr şaten spre blond tuns scurt, însă la data dispariţiei nu se cunoaşte cu ce articole vestimentare era îmbrăcat.

Cei care pot furniza informaţii cu privire la această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

ADVERTISEMENT
Tags: