Life

Evenimente astrologice în luna iulie 2020. Ce ne așteaptă la nivel planetar

24.06.2020 | 11:29
Evenimente astrologice in luna iulie 2020 Ce ne asteapta la nivel planetar
ADVERTISEMENT

Îți prezentăm cele mai importante evenimente astrologice din luna iulie 2020 și cum își vor pune acestea amprenta asupra tuturor, la nivel mondial. Iată cele mai exacte previziuni pentru luna lui Cuptor!

Evenimente astrologice în luna iulie 2020 și efectele lor asupra întregii lumi:

  • 2 iulie: Saturn intră în Capricorn. Planeta karmei, a celor mai dure lecții de viață vine și ne răscolește viețile. Ne pune în situații dificile în care oricât de greu ar fi să judecăm cu mintea, vom alege să suferim alegând cu inima
ADVERTISEMENT

În detaliu: Planeta Saturn este considerată planeta karmelor. Zodiile care vor trebui să fie extrem de atente odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn sunt cele de aer și de apă, adică Gemenii, Balanțele, Vărsătorii, Scorpionii, Racii și Peștii.

  • 5 iulie: Lună plină în Capricorn. Luna plină din a cincea zi din iulie potențează cumva efectele intrării lui Saturn (tot în Capricorn) și vedem că această zodie devine una centrală, protagonista mijlocului verii;
ADVERTISEMENT

În detaliu: Capricornul, simbolizând duritatea, fermitatea și conștiinciozitatea, se va impune și toți Capricornii ori cei care au ascendentul în această zodie vor fi ceva mai duri, considerați de mulți cu comportamente dictatoriale, dar nu va fi așa.

22 iulie, data de la care intrăm pe un trend astrologic favorabil

La asta vor achesa și celelalte două zodii de pământ: Taurul și Fecioara. Aceștia trei vor schimba lumea impunându-se cu măsuri și mai dure față de cele văzute până acum, însă chiar și așa, pe termen lung vor fi considerate drept cele mai benefice.

ADVERTISEMENT

Vom intra, practic, sub  un soi de autoritarism mai ales în raporturile interumane, căci unele lucruri nu vor mai putea fi tolerate nici măcar în glumă.

  • 12 iulie: Mercur își reia mersul direct în zodia Rac. Planeta înțelepciunii vine să vindece rănile anumitor zodii care au avut de suferit în urma undei de șoc provocate de intrarea lui Saturn în Capricorn și le va da inteligența emoțională potrivită pentru a se trezi la realitate;
ADVERTISEMENT

 

  • 20 iulie: Lună Nouă în Rac. Suntem deja în a doua jumătate a lui iulie, când lucrurile se pot precipita serios. La nivel planetar, ne putem aștepta la evenimente nefericite produse de acumulări mari de ape, uragane, tsunami-uri și alte astfel de fenomene. La nivel zodiacal, remarcăm o schimbare de perspectivă din partea zodiilor de apă și a celor de foc (Berbec, Leu, Săgetător);

 

  • 22 iulie: Soarele intră în Leu și ne luminează viețile. Abia din această dată vom putea spune că începem să simțim normalitatea cu care eram obișnuiți de atâta vreme. Lucrurile capătă un sens pozitiv, iar trendul este unul favorabil de la această dată încolo.
ADVERTISEMENT