News

Evenimentele tragice se țin lanț în familia unei femei din Neamț. A fost jefuită în timp ce își înmormânta soțul, fiica și nepoata

O femeie din Neamț a fost jefuită în timp ce își înmormânta fiica, soțul și nepoata. Hoții i-au spart casa și a au lăsat-o fără 50.000 de lei.
26.05.2023 | 17:02
Evenimentele tragice se tin lant in familia unei femei din Neamt A fost jefuita in timp ce isi inmormanta sotul fiica si nepoata
O femeie din Neamț trece printr-un calvar. Foto: Colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

O femeie din Neamț trece printr-o perioadă neagră. Evenimentele tragice se țin lanț în familia sa. Luni, într-un accident rutier și-au pierdut viața persoanele ei dragi, iar peste câteva zile, în timp ce femeia se afla înmormântarea lor, niște hoți fără scrupule i-au spart casa și au jefuit-o. Poliția are deja câțiva suspecți. Oamenii legii cercetează cazul.

Casa unei văduve din Neamț, spartă și jefuită în timpul înmormântării

Chiar în timp ce biată femeie își înmormânta soțul, fata și nepotul, care au murit în urma unui accident tragic pe un drum din Secuieni, locuința acesteia a fost “vizitată” de niște hoți, care au plecat cu 50.000 de lei și mai multe bijuterii. Polițiștii au întocmit un dosar penal, cu privire la “săvârșirea infracțiunii de furt calificat” și efectuează cercetări pentru a stabili cine a spart casa văduvei.

ADVERTISEMENT

„La data de 25 mai, în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către o femeie de 55 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 25 mai, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce persoana reclamată nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracție, prin forțarea ușii de acces, în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras suma de 50.000 lei și mai multe bijuterii.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind desfășurate activități procedurale, în vederea identificării autorilor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

A fost activat planul roșu de intervenție

Femeia a rămas fără cele mai dragi persoane. Soțul, fiica și nepotul ei au decedat în urma unui accident rutier ce a avut loc luni, 22 mai, în jurul orei 13, la Secuieni. Potrivit polițiștilor rutieri,  tragedia s-a produs din cauza unui șofer care s-a angajat în depășire neregulamentară. Conducătorul unui Volkswagen (în care se deplasau victimele decedate)  “a inițiat o manevră de depășire pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu autoutilitara și autoturismul”.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcția Bacău spre municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din județul Bacău.

Ulterior autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din Trifești, ce se deplasa din direcția Roman spre Bacău.

ADVERTISEMENT

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane din primul autoturism, respectiv conducătoare auto și doi pasageri cu vârste de 3, respectiv 56 de ani, din municipiul Roman și rănirea altor trei persoane, respectiv cei doi conducători auto de 33 și 41 de ani și a unei pasagere, în vârstă de 38 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă” , au explicat polițiștii din Neamț.

 

 

ADVERTISEMENT