Sport

Evenimentele zilei din sport, marți, 1 februarie. FCSB revine pe pista David Miculescu, Laporta anunță că Barcelona e în pragul falimentului

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de marți, 1 februarie. FCSB a făcut o nouă ofertă pentru David Miculescu și Barcelona a fost devalizată de fosta conducere.
02.02.2022 | 00:20
Evenimentele zilei din sport marti 1 februarie FCSB revine pe pista David Miculescu Laporta anunta ca Barcelona e in pragul falimentului
David Miculescu. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl vrea cu orice chip pe David Miculescu în echipa lui. Omul de afaceri a reluat negocierile cu UTA și a făcut o nouă ofertă.

Președintele Barcelonei, Joan Laporta a susținut o conferință de presă extraordinară și a prezentat situația dramatică în care se află clubul catalan.

ADVERTISEMENT

David Miculescu, cale liberă spre FCSB, pentru prețul corect

Gigi Becali a reluat discuțiile cu oficiali clubului UTA Arad pentru transferul atacantului David Miculescu, iar mutarea ar putea fi parafată în zilele următoare, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Dacă în decembrie anul trecut Becali făcea o ofertă de 500.000 de euro pentru fotbalistul de 20 de ani, marți acesta a plusat până la 700 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Arădenii țin de preț și ar vrea să obțină un milion de euro, însă este foarte posibil ca cele două părți să ajungă la un acord zilele următoare și internaționalul de tineret să ajungă sub comanda lui Toni Petrea.

Joan Laporta, dezvăluiri incendiare despre situația Barcelonei

Președintele clubului Barcelona a prezentat în premieră, detalii care au fost descoperite în cadrul auditului financiar solicitat la reînvestirea lui în funcție.

ADVERTISEMENT

Laporta a susținut o conferință de presă, alături de vicepreședintele Oiriol Romeu, în care au dezvăluit lucruri extrem de grave despre problemele financiare și nu numai.

”Parchetul este cel care va stabili persoanele care se fac vinovate de aceste lucruri. Noi nu arătăm cu degetul spre nimeni, de aceea dosarul este în mâinile Parchetului și a judecătorilor.

ADVERTISEMENT

Ei trebuie să stabilească dacă există neglijență sau intenție. Autorii vor trebui să dea explicații. Parchetul va decide cine sunt aceștia. Faptele sunt incontestabile”, a spus Laporta în cadrul conferinței de presă.

Doi jucători de la FCSB se bucură de tratament preferențial

Nu toți jucătorii vicecampioanei FCSB se pregătesc sub aceleași auspicii. Paulo Vinicius și Claudiu Keșeru beneficiază de tratament preferențial, a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

Datorită vârstei lor, Vinicius (37 de ani) și Keșeru (35 de ani) sunt cruțați de preparatorul fizic Thomas Neubert, după ce au arătat probleme fizice, atât la antrenamente, cât și în timpul meciurilor.

”Sunt zile când nici Vinicius, nici Keșeru nu termină antrenamentele. Pur și simplu nivelul fizic pe care-l cere staff-ul tehnic este prea mare pentru ei”, au dezvăluit pentru FANATIK oameni din anturajul celor de la FCSB.

Gigi Becali, un patron de coșmar. De ce l-a sunat la 02:00 noaptea pe Edi Iordănescu

Relația dintre actualul selecționer Edi Iordănescu și Gigi Becali a fost una tensionată când cei doi au ”colaborat” la FCSB. FANATIK a aflat în exclusivitate de ce l-a sunat omul de afaceri pe antrenor, la 02:00 noaptea, după succesul istoric cu Dinamo 6-0.

”Păi ce, aia e echipa cu care am jucat? Cel mai slab Dinamo din istorie! Îi băteam oricum, dar eu vreau tiki-taka, d-alea… PlayStation… spectacol, Edi!”

Nu mă interesează că am bătut cu 6-0, eu vreau să văd trasee, să intre tinerii că pe ăştia vreau să-i vând”, i-a reproșat latifundiarul fostului său antrenor.

Iuliu Mureșan a împlinit 68 de ani. Ce își dorește oficialul dinamovist

Administratorul special al clubului Dinamo, Iuliu Mureșan, a împlinit, marți, 68 de ani. La ceas aniversar acesta a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK care este cea mai mare dorință a lui.

”Prima mea dorinţă este să ne atingem obiectivul, pentru că nu îmi place să pronunţ cuvântul «retrogradare»! Am încredere în această echipă, însă ne aşteaptă un drum dificil în acest campionat”, a spus Mureșan.

Prima problemă de care s-a lovit Valentin Mihăilă după împrumutul la Atalanta

Internaționalul român Valentin Mihăilă a fost împrumutat de Atalanta Bergamo, de la Parma, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Tot în exclusivitate, site-ul nostru a dezvăluit prima problemă cu care s-a confruntat atacantul la noua lui echipă.

Olteanul le-a cerut oficialilor bergamezi să-i permită să joace cu numărul 28 pe tricou, însă a fost refuzat, numărul fiind deja antamat de Merih Demiral.

Mihăila va juca la Atalanta cu numărul 20.

A murit Maurizio Zamparini, devoratorul de antrenori

Fostul proprietar al cluburilor Venezia și Palermo, Maurizio Zamparini, a decedat marți, la vârsta de 80 de ani. Figură aparte în fotbalul italian, Zamparini era cunoscut și sub apelativul ”devoratorul de antrenori”.

Nu mai puțin de 51 de tehnicieni care au lucrat cu Zamparini au aflat pe propria piele ce înseamnă să-i pui la încercare răbdarea.

Pe primul antrenor l-a demis pe când Zamparini avea doar 16 ani și juca la echipa de amatori Sevegliano. Fostul finanțator a fost nemulțumit de numărul de pe tricoul pe care i l-a încredințat tehnicianul.

Zamparini i-a cerut președintelui clubului să-l demită, iar acest lucru s-a întâmplat câteva zile mai târziu după un eșec al celor de la Sevegliano.

ADVERTISEMENT