Sport

Evenimentele zilei din sport, sâmbătă, 20 noiembrie. Lionel Messi, primul gol la PSG în Ligue 1. Aguero, își va anunța retragerea din cariera de fotbalist?!

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de sâmbătă, 20 noiembrie. Lionel Messi a înscris în sfârșit în Ligue 1, iar Sergio Aguero ar putea fi forțat să își încheie cariera.
21.11.2021 | 00:08
Evenimentele zilei din sport sambata 20 noiembrie Lionel Messi primul gol la PSG in Ligue 1 Aguero isi va anunta retragerea din cariera de fotbalist
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a spart „gheața” în campionatul Franței

Lionel Messi și-a arătat încă o dată calitățile și a luat o acțiune pe cont propriu pe care a finalizat-o cu un șut cu stângul la colțul lung în minutul 87 al partidei cu Nantes, 3-1.

Starul argentinian a ajuns la cota patru goluri marcate în tricoul lui PSG, dintre care trei în UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Sergio Aguero se retrage din fotbal la doar 33 de ani?

Starul argentinian al Barcelonei a jucat ultimul meci din carieră împotriva lui Deportivo Alaves. Atacantul de 33 de ani a ieșit de pe teren și a fost condus la ambulanță.

Kun Aguero a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă și a primit din partea medicilor interdicție nouă luni să intre pe teren, perioadă în care urmează să fie supus mai multor investigații. Presa din Spania anunță că jucătorul își va anunța retragerea săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Xavi, debut cu dreptul pe banca Barcelonei în derby-ul cu Espanyol

Xavi a debutat cu o victorie ca antrenor al catalanilor chiar în derby-ul orașului Barcelona. Formația blaugrana a câștigat cu scorul de 1-0 după golul marcat din penalty de Memphis Depay în minutul 48.

Barcelona urcă astfel în clasament până pe locul șase în La Liga cu 20 de puncte, la opt puncte distanță de Sevilla și Real Sociedad care împart primele două locuri.

ADVERTISEMENT

CSM București, victorie mare împotriva lui Ferencvaros

„Tigroaicele” au revenit în calculele pentru primele două locuri în grupa din Ligii Campionilor după o victorie strălucitoare în fața campioanei Ungariei, Ferencvaros, scor 27-21.

Fetele lui Adi Vasile sunt în acest moment pe locul patru cu opt puncte, la egalitate cu franțuzoaicele de la Brest. Grupa este condusă de Rostov Don și Ferencvaros care au câte 12 puncte după opt meciuri disputate.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea e de părere că Gigi Becali se va retrage din fotbal

Florin Prunea a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că este convins că patronul FCSB nu va mai ține mult timp echipa și nu crede că va prelua un alt club: „Eu chiar cred că Gigi Becali vrea să se retragă din fotbal. Îl simt că își pregătește retragerea, pentru că s-a săturat și el. 

Eu zic că ar trebui să o lase mai ușor cu luatul echipe, că ați văzut că toată lumea plânge după Copos, Borcea sau Badea. Mai ușor cu facem noi și dregem noi”.

Câți bani aduce luna DDB-ul în conturile clubului Dinamo

FANATIK a aflat în exclusivitate că fanii-acționari din programul DDB pompează în fiecare lună în conturile clubului între 40.000 şi 70.000 de euro.

Până în acest moment, DDB-ul a virat la bugetul lui Dinamo peste 2,5 milioane de euro, bani care au ținut clubul pe linia de plutire în ciuda datoriilor de peste 7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT