Sport

Evenimentele zilei din sport, duminică 24 octombrie. Emma Răducanu, răspuns pentru Fanatik despre Simona Halep: „Mereu a fost drăguţă cu mine!”. Real Madrid câștigă El Clasico

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de duminică, 24 octombrie.
25.10.2021 | 00:35
Evenimentele zilei din sport duminica 24 octombrie Emma Raducanu raspuns pentru Fanatik despre Simona Halep Mereu a fost draguta cu mine Real Madrid castiga El Clasico
ADVERTISEMENT

Transylvania Open 2021 debutează luni, după ce meciurile din calificări s-au încheiat duminică, iar pe tabloul de simplu vor fi opt jucătoare din România. Real Madrid a învins, în deplasare, Barcelona, cu 2-1, în al 280-lea duel direct, care a contat pentru etapa a 10-a a campionatului. Iată, în continuare, cele mai importante evenimente ale unei zile pline, prezentate de FANATIK.

Emma Răducanu, despre Simona Halep: „Mereu a fost drăguţă cu mine!”

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu se află la Cluj-Napoca, unde va participa, de luni, la Trabsylvania Open 2021 și a povestit pentru FANATIK care este relaţia ei cu Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Sportiva aflată pe locul 24 mondial spune că fostul lider WTA este o inspiraţie pentru ea şi că Halep a fost mereu o persoană amabilă. „Simona este o persoană foarte drăguţă. Mi-a dat multe sfaturi. Mi-ar plăcea să joc o semifinală împotriva Simonei Halep, dar mai este mult până acolo (râde)”, a declarat sportiva.

FC Barcelona – Real Madrid 1-2. Final încins în El Clasico!

Echipa spaniolă Real Madrid a învins marea rivală Barcelona cu 2-1, chiar pe terenul acesteia, în etapa a 10-a a campionatului. Pentru oaspeți au marcat Alaba (31) și Vasquez (90+3), iar golul catalanilor a fost reușit de Aguero (90+7).

ADVERTISEMENT

Este a patra victorie la rând pentru Real în El Clasico. Ultima oară când madrilenii au bifat un număr mai mare de victorii se întâmpla la mijlocul anilor ’60, când au fost şase.

Prima veste bună pentru FCSB după criza Covid

Edi Iordănescu și staff-ul său se întorc la antrenamentele FCSB-ului, însă vor avea la dispoziție doar nouă jucători de câmp și doi portari, plus Tănase, care se pregătește separat.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul îi va avea la dispoziție la prima ședință de pregătire după carantină pe Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Claudiu Keșeru, Alexandru Musi, Andrei Vlad și Ștefan Târnoveanu.

Premier League, etapa a 9-a. Liverpool o distruge pe Manchester United

Liverpool a predat o adevărată lecție de fotbal celor de la Manchester United, pe Old Trafford, în etapa a 9-a din Premier League. Golurile au fost marcate de Keita (5), Diogo Jota (13) și Salah (38, 45+5, 49).

ADVERTISEMENT

Gazdele au evoluat în inferioritate în ultimele 30 de minute, după eliminarea lui Pogdba, pentru o intrare cu talba pe glezna lui Naby Keita. În urma acestui rezultat, cea mai grea înfrângere din istorie suferită de „diavolii roșii” pe teren propriu în fața „cormoranilor”, Liverpool urcă pe locul 2 în clasament.

Nicolae Negumereanu, victorie-fulger în UFC!

Luptătorul Nicolae Negumereanu, care în iunie a devenit primul român care câștigă o luptă în cea mai tare promoție de MMA din lume, a avut nevoie de doar 78 de secunde pentru a bifa a doua sa victorie în Ultimate Fighting Championship.

În primul meci al galei UFC Vegas 41, el l-a doborât cu un croșeu pe americanul Ike Villanueva. Ulterior, s-a năpustit asupra adversarului cu o serie lovituri năucitoare, până când arbitrul Mike Beltran a fost nevoit să oprească lupta.

Cristiano Ronaldo, distrus după gestul de huligan din Manchester United – Liverpool 0-5

Atacantul Cristiano Ronaldo a privit neputincios cum Manchester United a încasat patru goluri de la Liverpool în prima repriză a derby-ului, iar în minutul 45+1 a comis un gest de huligan.

Portughezul l-a pus la pământ pe Curtis Jones, fundaşul lui Liverpool, după care a lovit de două ori în mingea care era lipită de abdomenul adversarului. „Cristiano Ronaldo a şutat de mai multe ori în Jones decât pe spaţiul porţii lui Liverpool”, a fost comentariul unui suporter, care s-a viralizat imediat.

Serie A etapa a 9-a. Inter și Juventus, remiză în Derby d’Italia

Campioana, aflată pe ultimul loc al podiumului, a primit replica echipei Juventus, aflată treio locuri mai jos în clasament. Dzeko a deschis scorul în minutul 17 pentru gazde, cu o reluare simplă din 7-8 metri în poarta goală, dar în minutul 88 arbitrul a acrodat pently pentru Juventus, după ce a consultat tehnologia VAR.

Antrenorul gazdelor, Simone Inzaghi, a fost eliminat pentru proteste, iar Dybala a marcat de la punctul cu var.

Faza serii în Marseille – PSG! Un fan al gazdelor a oprit contraatacul purtat de Leo Messi

Leo Messi a făcut un meci slab în pimul „Le Classique” din carieră. Atât de slab, încât a fost oprit din acțiune chiar și de un fan al gazdelor.

În minutul 72, argentinianul a pornit o fază periculoasă de contraatac, dar a fost prins din urmă de un fan al lui Marseille, care intrase pe teren. Messi a decis să oprească acțiunea, spre deliciul “ultrașilor” lui OM. Partida a fost reluată după câteva minute.

S-a încheiat 0-0, dar două goluri au fost anulte (în minutul 15 al lui Peres și în minutul 21, al lui Milik).

ADVERTISEMENT