Sport

Evenimentele zilei din sport, joi 14 octombrie. FCSB, decimată de COVID-19. Francezul Michel Espinosa a semnat cu Dinamo

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de joi 14 octombrie.
14.10.2021 | 22:21
Evenimentele zilei din sport joi 14 octombrie FCSB decimata de COVID19 Francezul Michel Espinosa a semnat cu Dinamo
ADVERTISEMENT

Meciurile Ligii 1 se reiau la sfârșitul acestei săptămâni, dar oficialii vicecampioanei FCSB iau în calcul cel mai negru scenariu. Din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 din lotul „roș-albaștrilor”, FCSB riscă să nu aibă cu cine juca meciul cu Dacia Mioveni.

Epidemia de COVID de la echipa lui Gigi Becali și transferul mijlocașului francez Michel Espinosa la Dinamo sunt principalele evenimente sportive ale zilei de joi, 14 octombrie.

ADVERTISEMENT

Evenimentele zilei din sport, joi 14 octombrie. FCSB se confruntă cu un focar de coronavirus

Veștile proaste se țin lanț la FCSB. După ce antrenorul Edi Iordănescu a fost confirmat cu COVID-19 și celelalte persoane din staff-ul tehnic au ieșit pozitive la testele efectuate în ultimele zile.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Straton, Șerban și Oaidă au fost și ei confirmați ca purtători ai virusului SARS-CoV-2, iar Constantin Budescu și Iulian Cristea au avut simptome specifice coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Testele ultimilor doi au ieșit negative, dar în continuare planează pericolul ca aceștia să fie la rândul lor infectați, ceea ce, coroborat cu numeroasele absențe din cauza accidentărilor, ar putea pune gruparea vicecampioană într-o situație aproape imposibilă pentru meciul cu Dacia Mioveni, de sâmbătă seară.

Ultimul pe lista jucătorilor infectați cu COVID este Andrei Cordea. Gigi Becali, patronul FCSB, susține că fotbalistul a venit infectat de la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Francezul Michel Espinosa a semnat cu Dinamo

Noul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, a profitat din plin de pauza internațională și a testat o serie de jucători. Ultimul căruia i s-a oferit un contract este Michel Espinosa.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din 7 octombrie, tehnicianul ”câinilor” l-a chemat la București pe Michel Espinosa, mijlocaș defensiv în vârstă de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Câteva antrenamente l-au convins pe Rednic că este jucătorul de care Dinamo are nevoie, iar oficialii clubului i-au pus pe masă un contract valabil până la sfârșitul sezonului cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Crescut în centrul de copii și juniori al lui Toulouse, Espinosa a evoluat ultima oară în Bulgaria, la Botev Plovdiv, și era liber de contract din luna iulie de când precedentul angajament a ajuns la scadență.

Dario Bonetti a dat în judecată clubul Dinamo. Reacția oficialilor a fost imediată

Demis de la echipă în finalul lunii septembrie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, italianul Dario Bonetti a acționat în instanță clubul Dinamo.

Contractul acestuia a fost reziliat unilateral, iar italianul reclamă faptul că i s-a îngrădit dreptul la muncă și cere să fie reinstalat în funcția de antrenor.

Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu, îl acuză pe tehnician că nu își dorește postul de antrenor, ci doar să obțină compensații financiare.

”Domnul Bonetti s-a adresat judecătorului sindic în urmă cu 10 zile și a solicitat reintegrarea în câmpul muncii. După părerea mea, nu are nicio șansă de reintegrare. Din punctul de vedere al reglementărilor sportive, este imposibil de reintegrat în muncă.

Cred că nu este vorba de așa ceva și dumnealui nu are o dorință prea mare de a antrena Dinamo, cât, mai degrabă, își dorește să mai obțină niște bani. Nu știu dacă este real sau nu”, a precizat Zăvăleanu pentru FANATIK.

Noul gazon de pe arena ”Ion Oblemenco” a fost montat. Universitatea Craiova îl va inaugura la meciul cu Academica Clinceni

Autoritățile locale din Craiova s-au ținut de cuvânt și au schimbat în gazonul de pe arena ”Ion Oblemenco” în termenul promis. Astfel, meciul dintre Universitatea Craiova și Academica Clinceni va fi primul pe noua suprafață de joc.

Costurile totale ale lucrărilor se ridică la 2.706.983 de lei (aproximativ 650.000 de euro cu TVA), iar compania care a câștigat licitația s-a încadrat perfect în termenul de execuție de 15 zile.

Meciul Universitatea Craiova – Academica Clinceni este programat, luni, de la ora 20:30. Tot săptămâna viitoare se întoarce pe arena ”Ion Oblemenco” și FC U Craiova 1948.

Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul bijuterie de 180.000 de euro

Cosmin Olăroiu a primit o veste cum nu se poate mai bună din partea polițiștilor din Dubai. Aceștia l-au informat pe tehnicianul român că au recuperat ceasul care i-a fost furat în urmă cu două luni în Italia.

Olăroiu a fost jefuit în plină stradă, în Milano, în timp ce se plimba cu soția lui. Hoții s-au făcut nevăzuți cu ceasul antrenorului, o piesă Richard Mille în valoare de 180.000 de euro.

Bijuteria a fost vândută de mai multe ori în Europa și în cele din urmă a ajuns în Dubai, unde polițiștii i-au arestat pe hoți, returnând ceasul tehnicianului român.

Cristiano Ronaldo a plătit 10 milioane de euro pentru o mașină ediție limitată

Cristiano Ronaldo a mai făcut o investiție exorbitantă. Starul portughez a achiziționat un Bugatti Centodieci. Doar 10 bucăți au fost scoase pe piață de producătorul francez.

Pentru că sunt atât de rare, și prețul unei astfel de mașini este pe măsură. 10 milioane de euro a plătit atacantul lui Manchester United pentru bolidul pe care îl așteaptă din 2020.

Cristiano Ronaldo este fan al mașinilor de lux. Garajul său impresionant mai găzduiește, între altele, încă două modele ale producătorului francez – Bugatti Chiron și un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Ion Țiriac plătește 2,7 milioane de euro pentru un Mercedes prototip

Și miliardarul român Ion Țiriac este un împătimit al mașinilor de lux. Fostul tenismen va deveni în curând proprietarul unui Mercedes-AMG Project ONE, un prototip super-sport de 1.000 de cai putere ce atinge o viteză de 350 km/h.

Omul de afaceri, în vârstă de 82 de ani, are una dintre cele mai mari colecții de mașini din lume. Modelul preferat al miliardarului este Rolls-Royce având peste 30 de astfel de mașini în prețioasa lui colecție.

De altfel, una dintre cele mai scumpe mașini din portofoliul lui Ion Țiriac este chiar un Rolls Royce Phantom IV Coachwork by Hooper, evaluat la 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT