Sport

Evenimentele zilei din sport, joi 23 decembrie. Gigi Becali mai dă un „tun” în afaceri. George Puşcaş, ofertă din Serie A

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de joi, 23 decembrie. Gigi Becali mai dă un „tun” în afaceri. George Puşcaş, ofertat de o echipă din Serie A.
23.12.2021 | 22:58
Evenimentele zilei din sport joi 23 decembrie Gigi Becali mai da un tun in afaceri George Puscas oferta din Serie A
ADVERTISEMENT

Gigi Becali mai dă un „tun” în afaceri și încheie anul mai bogat cu 25 de milioane de euro, iar George Pușcaș a fost ofertat de o echipă din Serie A. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante evenimente sportive ale zilei de joi, 23 decembrie.

Gigi Becali mai dă un „tun” în afaceri

Gigi Becali mai dă un „tun” în afacerei. Tocmai i-a vândut un teren lui Ion Crăciunescu, un cunoscut antreprenor român stabilit de ani buni în Germania.

ADVERTISEMENT

Potrivit profit.ro, tranzacția se ridică la 25 de milioane de euro și nu este singura, întrucât Gigi Becali i-a mai vândut antreprenorului sucevean un alt teren, de 2,3 hectare.

George Puşcaş, ofertă din Serie A

FANATIK a aflat că George Puşcaş se află pe lista lui Cagliari, club care încearcă să se menţină în Serie A.

ADVERTISEMENT

Sarzii vor să-l împrumute de la Reading, iar trupa lui Walter Mazzarri ar urma să aibă opţiunea unui transfer definitiv dacă atacantul de 25 de ani se va impune.

10 ani de Diego Simeone la Atletico Madrid

Aniversare amară pentru Diego Simeone, la un deceniu de când este antrenorul lui Atletico. Argentinianul este în cel mai slab moment de când a preluat echipa: 4 eșecuri la rând în La Liga, după 1-2 cu Granada.

ADVERTISEMENT

Ultraşii lui Dinamo îl ameninţă pe Iuliu Mureşan, după demiterea lui Mircea Rednic

Nu e deloc linişte la Dinamo, după ce Mircea Rednic a fost demis, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, iar ultraşii sunt gata de răscoală.

Fanii „câinilor” îl consideră pe Iuliu Mureşan drept principal vinovat pentru şocul finalului de an şi aceştia au trecut deja la ameninţări.

ADVERTISEMENT

Reţelele sociale au fost luate cu asalt, încă de luni, după ce Dinamo a anunţat oficial despărţirea de Mircea Rednic. Mai mulţi ultraşi au transmis mesaje dure la adresa lui Iuliu Mureşan.

Gigi Becali, petrecere de zeci de mii de euro de Sărbători

FANATIK a aflat că Gigi Becali va petrece de Revelion la Hotel Teleferic din Poiana Brașov unde a închiriat nu mai puțin de 20 de camere.

Patronul FCSB-ului a plătit o sumă importantă pentru doar patru zile: 30 decembrie – 2 ianuarie, iar printre prietenii și apropiații omului de afaceri se numără și Vasile Geambazi și partenera acestuia.

Omicron dă peste cap Boxing Day. Două meciuri din Premier League au fost amânate

Varianta Omicron a coronavirusului face ravagii în Premier League. Etapa de Boxing Day nu se va juca în totalitate. Două dintre meciurile rundei cu numărul 19 au fost amânate. Este vorba despre partidele Liverpool – Leeds United și Wolves – Watford.

ADVERTISEMENT